StoryEditorOCM
OstaloPORAZ DUBROVAČKOG BORCA U DONJECKU

KRYLOV PREŽIVIO PERAKOV NAPAD U PRVOJ RUNDI TE SLAVIO U DRUGOJ Maro: 'Ne znam kako nije predao...'

26. kolovoza 2017. - 23:52

Poraz Mara Peraka u Donjecku. Bolji je u borbi večeri bio domaći borac, Nikita Krylov. U prvoj rundi 34-godišnji član dubrovačkog Gladiatora imao je giljotinu na Krylovu, koja nije prošla. Na kraju druge runde sudac je prekinuo borbu te proglasio devet godina mlađeg borca pobjednikom.

- Bili su to udarci u parteru koji nisu bili baš za tako brzi prekid... – piše na facebook stranici dubrovačkog kluba. Oglasio se potom i Maro Perak, kojem je ovo bila 35. profesionalna borba u karijeri. Ostao je na 26 pobjeda. Ovo mu je osmi poraz. Jedna njegova borba je završila bez pobjednika.

- Potukao sam se muški, kako sam i obećao. Nisam osramotio ni sebe, ni tim, nego baš suprotno. Na početku borbe sam bio bolji, a kasnije mi je nestalo kondicije i sudac je prekinuo u drugoj rundi radi moje neaktivnosti u parteru. Jedva čekam da vidim borbu jer sam uživao u njoj, a i vi ćete kad vidite. Bila je sve osim dosadna. Hvala vam što ste uz mene, a sad ću se potrudit da uz pomoć svojih trenera napravim što vise pravih boraca jer nitko od ovih Rusa, Ukrajinaca, Amerikanaca i ostatka svijeta nije bolji od nas. Mogu jedino imati više kondicije i tako nas pobijediti.

Dodao je: 'Da bar borba traje jednu rundu od 3 minute svi bi dobili po guzici' te poentirao: 'Idemo svuda imamo m....'.

Potom se osvrnuo na prvu rundu u kojoj je imao priliku giljotinom dobiti borbu. Perak je napisao: Ne znam kako čovjek nije predao na gušenje. Čuo sam ga kako krklja i čekao da tapka. Svaka mu čast – pohvalio je Krylova, koji je stigao do svoje 23. pobjede u 28. profesionalnoj borbi u karijeri. 

27. travanj 2024 11:29