StoryEditorOCM
OstaloVATERPOLISTI JUG ADRIATIC OSIGURANJA LAUREATI TRADICIONALNOG IZBORA 'SLOBODNE DALMACIJE'

JUGAŠI NAKON ŠTO JE U GRUŽ STIGLA NAGRADA 'SPORTSKO IME DALMACIJE' ZA NAJBOLJU MOMČAD 'Biti najbolji pored svih sportskih velikana nije mala stvar!'

6. veljače 2020. - 22:04
Zahvaljujem se u ime kluba, u ime momčadi na Nagradi. Hvala čitateljima Slobodne Dalmacije, hvala svima na povjerenju i vidimo se, nadam se, i dogodine. Marljivo ćemo raditi, vjerujem ostvariti naše ciljeve, a ako to uspIjemo onda možemo opet zaslužiti ovo vrijedno priznanje – rekao je Paulo Obradović nakon što je u ime Vaterpolskog kluba Jug Adriatic osiguranje preuzeo nagradu 'Sportsko ime Dalmacije' za najbolju momčad u tradicionalnom izboru Slobodne Dalmacije.

Kao i prethodnih godina, tako i ove, u izboru su sudjelovali čitatelji Slobodne Dalmacije i to putem kupona u tiskanom izdanju te glasovanjem na portalu Slobodne Dalmacije, a glasovao je i žiri. Svaki je oblik glasovanja sudjelovao s po trećinom u ukupnom zbroju te su se sportaši složili po rangu i dobili smo laureate za prošlu godinu.

- Drago mi je da smo opet na tronu u Dalmaciji. Biti najbolji pored svih sportskih velikana nije mala stvar. Nadam se kako ćemo i iduće godine opet doći po nagradu, a to će značiti kako smo opet osvojili prvenstvo te dogurali daleko u Europi – rekao je Ognjen Kržić, sportski direktor dubrovačkog kluba, nakon svečanosti održane u foyeru Hrvatskog narodnog kazališta u Splitu.

Podsjetnik, nagradu za najbolju sportašicu dobila je taekwondašica splitskog Marjana Matea Jelić, za najboljeg sportaša strijelac solinskog Dalmacijacementa i hrvatski reprezentativac Petar Gorša, dok je Ženski nogometni klub Split najbolja ženska ekipa. Nagradu za 'Najbolji Dalmatinac u svijetu' dobio je nogometaš Nikola Vlašić, dok su najveće nade dalmatinskog sporta plivač splitskog Jadrana Franko Grgić i Klara Kovač iz Taekwondo kluba Marjan.
27. travanj 2024 13:07