StoryEditorOCM
OstaloJUDO

JUDOKE SA SVIH STRANA U ŽUPI DUBROVAČKOJ Završne pripreme za mlađe seniorsko EP, došao i svjetski seniorski doprvak!

Piše i snimio: Tonči Vlašić
28. listopada 2017. - 12:27

Završne pripreme za nastup na Europskom mlađe seniorskom prvenstvu, koje će se za dva tjedna održati u Podgorici, hrvatska judo reprezentacija odrađuje u dvorani Osnovne škole Župa dubrovačka.

- Osim naših judoka, tu su Kosovari, članovi kluba olimpijske pobjednice Majlinde Kelmendi. Zatim, nekoliko judoka iz BiH, Crne Gore. Tu je i Miha Žgank, Slovenac, seniorski doprvak svijeta do 90 kilograma, koji je taj uspjeh ostvario nedavno u Budimpešti.  Pripreme vodi izbornik svih ženskih reprezentacija Hrvatske Vladimir Preradović s kojim je i tehnički trener, Japanac Shun Kondo. Judoke će tu biti do nedjelje. Radi se dva puta dnevno. Judo klub Župa dubrovačka je tehnički organizator priprema. Naravno, sve u suradnji s Hrvatskim judo savezom - rekao je Ivan Oberan, trener Judo kluba Župa dubrovačka, koji je s  izbornikom ženske reprezentacije Vladimirom Preradovićem bio na prijemu kod načelnika općine Župa dubrovačka Silvija Nardellija

Judo klub Župa dubrovačka će imati svog predstavnika na mlađe seniorskom EP-u u Podgorici. U kategoriji do 57 kilograma nastupit će Iva Oberan.

- Iva je juniorka, koja će na mlađe seniorskom EP-u nastupiti zahvaljujući sedmom mjestom na juniorskom EP-u - naglasio je Ivan Oberan.

28. travanj 2024 07:27