StoryEditorOCM
OstaloMALONOGOMETNI PRIJELAZNI ROK

Izgleda kako će se to ipak dogoditi. Oglasio se Dario Marinović nakon razgovora s čelnicima Squarea

Piše Tonči Vlašić
1. srpnja 2023. - 18:16

Dario Marinović napušta Square!? Ostavit ćemo ipak upitnik. Neka on bude želja kako će se dogoditi obrat, kako će se najbolji strijelac hrvatske reprezentacije svih vremena, koji je ponikao u Gospinom polju, najbolji hrvatski igrač više od desetljeća, jedini koji je napravio karijeru vanka, igrao i osvajao trofeje u najjačoj ligi svijeta, španjolskoj, uspjeti dogovoriti s čelnicima Squarea.

- Square je imao želju da ostanem, ja također – to je rečenica Marinovića zbog koje je upitnik.

Ali, sve što je potom rekao...

- Pristao sam i da ugovor bude nešto manji u odnosu na prošlu sezonu, ali ponuda koju sam dobio je dosta manja, a s druge strane puno, puno manja od onih koje sam dobio iz vanka – kazao je Marinović.

Sam je odgovorio na iduće pitanje.

- Kako stvari stoje, 99,9 posto ću karijeru nastaviti vanka. U iduća dva, tri dana ću donijeti odluku gdje – naglasio je 33-godišnji Marinović, koji je u ljeto 2022. došao doma iz Jimbee Cartagene, španjolskog prvoligaša za kojeg je igrao dvije sezone. Prethodno je u Španjolskoj nosio dres ElPozo Murcie, te osvajao s njom trofeje. Vanka je karijeru počeo u kuvajtskom Al-Yarmouku, dok je u Hrvatskoj nosio dres Nacionala, te Splita. Bio je i u Italiji, potpisao za Real Rietti, ali se ozljedio, te je raskinuo ugovor...

Njegov dolazak, tj. povratak u Gospino polje je prošlo ljeto podigao sve na noge. Počela se slagati momčad za vrh. Na kraju se nije uspjelo doći do trofeja. Međutim, iako nismo dočekali super Marinovića, ozljede i bolesti su kumovale tome, imati njega u ekipi je dobitak, te će biti veliki gubitak ukoliko ode, ukoliko je druga polufinalna utakmica doigravanja za prvaka Hrvatske protiv Olmissuma u Gospinom polju njegova zadnja utakmica u ‘crveno plavom’ dresu.

Još jednom ćemo istaknuti prvo što nam je rekao: ‘Square je imao želju da ostanem, ja također!‘

31. svibanj 2024 11:01