StoryEditorOCM
OstaloMALI NOGOMET/ŠPANJOLSKA

GOOOOOOOL Marinović dvanaest utakmica u nizu ne zna za poraz

7. siječnja 2017. - 19:56

ElPozo Murica je ostvarila novu uvjerljivu pobjedu u španjolskom prvenstvu. Kao gost s 8:2 je deklasirala Burelu, a jedan pogodak za sastav iz Murcie postigao je Dario Marinović. Mokošan je mrežu domaćina pogodio u 31. minuti za vodstvo 6:2.

Pobjedom protiv Burela, sastava koji je u sredini prvenstvene tablice, ElPozo Murcia je skočila na drugo mjesto. Ima tri boda manje od lidera, Barcelone Lassa, međutim, hoće li ostati na toj poziciji ili ne ovisi kako će proći u 14. kolu aktualni prvak, Movistar Inter FS, koji ima bod manje i utakmicu manje od Marinovića i ekipe. Ta tri sastava su se odvojila. Četvrta Catgas Energia ima deset manje od Barcelone Lassa, sedam manje od ElPozo Murcie…

ElPozo Murcia je sastav s najmanje poraza – samo jedan, i to je izgubila u 2. kolu kod kuće. Start nije bio dobar. U prva dva kola osvojila je samo bod od šest mogućih. Nakon toga je u 12 utakmica zabilježila 9 pobjeda i 3 remija. Između ostalog je bila bolja kod kuće s 2:1 od aktualnog prvaka, Movistar Intera FS te od Barcelone Lassa usred Barcelone s 3:2.

Nakon 30. kola osam prvoplasiranih će razigravati za prvaka.

27. travanj 2024 19:19