StoryEditorOCM
OstaloODBOJKA |

FINALIST KUPA ODNIO IZ GOSPINA POLJA SVA TRI BODA Tko zna što bi bilo da je Dubrovnik bio kompletan?

Piše Tonči Vlašić
13. ožujka 2021. - 21:53

Nora Đurić se ozlijedila na treningu večer prije utakmice. Nije konkurirala za sastav Dubrovnika protiv Rijeke, finalistica Kupa 'Snježana Ušić', koje su u Gospinom polju uzele sva tri boda u utakmici 19, kola Hrvatske Super lige.

Riječka ekipa, koja je tri dana prije poražena u borbi za trofej na svom Trsatu od zagrebačke Mladosti s 3:1, dobila je utakmicu u Dubrovniku s 3:1. U svakom setu, koji je otišao na stranu riječke ekipe, odlučivale su sitnice, te je ostao na kraju dojam kako bi sa Đurić ekipa trenerice Mirjane Vreće, Marine Radić, Pauline Prkačin i Tomaža Jurišića uspjela doći najmanje do jednog boda, a što bi im donijelo osvajanje još samo jednog seta.

Dubrovnik je dobio protiv Rijeke drugi set s 25:19, imao vodstvo i u prvom, i u trećem, te u četvrtom setu, koji su otišli na stranu riječke ekipe.

Na kontu dubrovačke ekipe su tako (i dalje) velika 22 boda. Odavno je Dubrovnik osigurao ostanak, prestao biti glavni kandidat za ispadanje, a što su mu mnogi 'prišili' uoči početka sezone.

Dubrovnik je protiv Rijeke igrao u sastavu: Anđela Čuljak, Karla Burđelez, Matea Daničić, Nina Jakić, Mara Šilje, Marijeta Lolić, Ivana Marinović, Marija Kristić, Doris Buzolić, Martina Vreća, Ema Šušić, Nora Gustin, Gabriela Stipanović i Katarina Drobac.

Do kraja lige Dubrovnik je prvo gost zagrebačkog Dinama, zatim dočekuje splitska Brda i na kraju je gost Splita

27. travanj 2024 14:54