StoryEditorOCM
OstaloJUDAŠICA DUBROVNIKA 1966. MEĐU ŠEST NAJBOLJIH U KATEGORIJI DO 78 KILOGRAMA

EUROPSKO JUNIORSKO PRVENSTVO Petrunjela Pavić na korak do brončane medalje!

14. rujna 2019. - 18:00
Petrunjela Pavić će se boriti za brončanu medalju na Europskom juniorskom prvenstvu u finskom Vantaau u kategoriji do 78 kilograma. Finalni blok počinje u 16.30 sati. Suparnica će joj biti Renee Van Harselaar iz Nizozemske.
 
Judašica Dubrovnika 1966. ostvarila je dvije pobjede i poraz u dosadašnjem dijelu prvenstva. Nakon što je bila slobodna u 1. kolu dobila je Ariannu Conti iz Italije, a potom u borbi za polufinale izgubila od prve nositeljice, Portugalke Patricie Sampaio, aktualne europske juniorske prvakinje iz Sofije 2018. godine te vlasnice dvije brončane medalje sa svjetskih juniorskih prvenstava. Ipak, zahvaljujući plasmanu u finale kvalifikacijske skupine 'A' dobila je priliku u repasažu u kojem je čekala domaća natjecateljica, Noora Nykanen. Pavić je Finkinju dobila nakon 70 sekundi borbe te osigurala najmanje peto mjesto u Europi.
 
Trećeg dana prvenstva, a posljednjeg dana pojedinačnog dijela, nastupio je i Josip Bulić, također član Dubrovnika 1966., međutim, njega je na startu porazio Gruzijac Mikhelli Bekauri.
27. travanj 2024 02:39