StoryEditorOCM
OstaloBOĆANJE

DUBROVNIK DOMAĆIN ZAVRŠNICE KUPA HRVATSKE Može li Komolac opet iznenaditi?

6. srpnja 2018. - 20:51

Boćarski savez Dubrovačko neretvanske županije domaćin je i suorganizator s Boćarskim klubom Komolac završnog turnira Kupa Hrvatske, koji se igra u subotu, 7. srpnja, na terenima Pod Rašicom te u Marini Komolac.

- Nastupit će osam klubova. Dolaze Sinj, pobjednik Kupa Splitsko-dalmatinske županije, zatim Primošten, koji je osvojio Kup Šibensko-kninske županije, pa Lišena, pobjednik Županijskog kupa Zadarske, Podhum, pobjednik Kupa Primorsko-goranske županije, Istra Poreč, pobjednik Kupa Istarske županije, Zrinjevac, koji je osvojio Kup Zagrebačke županije te boćari Ivankova, koji su osvojili Kup u regiji Slavonija. Komolac je bio pobjednik Kupa Dubrovačko neretvanske županije. Svi su potvrdili dolazak i nastup - rekao je Luko Hendić, tajnik Boćarskog saveza Dubrovačko-neretvanske županije. 

Ždrijeb četvrtfinala održat će se u subotu, 7. srpnja, u 8.30 sati Pod Rašicom. 

- Nakon ždrijeba je predstavljanje sudionika i otvaranje turnira. Dva četvrtfinala će se igrati Pod Rašicom, a dva na terenima u Marini Komolac. U 9 sati kreće disciplina krug, a u 10 sati pojedinac i par. U 13.45 sati je ždrijeb parova polufinala. Oba se igraju Pod Rašicom. Krugovi su u 14 sati, a pojedinac i par u 15 sati. Finale počinje u 17 sati. U 19 sati je predviđena dodjela priznanja - rekao je Hendić.

Podsjetnik, Komolac je osvojio Županijski kup pobjedivši u finalu Metković usred Metkovića s 5:4. Metkovci su, a ne Dubrovčani, trebali biti domaćini završnice Kupa Hrvatske, ali kad se već dogodilo iznenađenje, došlo je na kraju i do promjene domaćinstva.

Komolac je uspjeh u Kupu Dubrovačko-neretvanske županije izborio igrajući u finalu protiv Metkovića u sastavu: Ante Farčić, Srećko Bajo, Niko Sukno, Andro Miljević i Mario Bajo. 

27. travanj 2024 08:39