StoryEditorOCM
OstaloTRIATLON ‘EARTH, SEA & FIRE‘

Britanac John Brame pobjednik sprint triatlona, Korčulanka Karmen Fabris obranila naslov pobjednice, a bronca ostala u Dubrovniku zahvaljujući...

Piše Tonči Vlašić
15. listopada 2022. - 15:51

Britanac John Brame je prvi prošao ciljem. Nakon što je otplivao 750 metara, zatim odvozio na bicikli 20 kilometara i istrčao 5 kilometara vrijeme na semaforu je pokazalo - sat, 3 minute i 10 sekundi. Poslije njega ciljem je prošao Srđan Latinović, te je srebro ostalo u Hrvatskoj (1:07.02), a bronca je otišla u Bosnu i Hercegovinu – treći je bio Amir Nakić (1:08.30).

Zatim se čekala pobjednica. Dileme nije bilo, odmah je pobjegla konkurenciji – Korčulanka Karmen Fabris je obranila naslov (1:14.37). Crnogorka Aleksandra Tot je bila druga (1:20.20), a Dubrovkinja Lucija Barač treća (1:25.00).

image

Karmen Fabris na startu

Tonči Vlašić/
image

Lucija Barač - Dubrovkinja je bila treća u sprint triatlonu

Tonči Vlašić/
image

Karmen Fabris - dva nastupa - dvije pobjede na sprint triatlonu ‘Earth, Sea & Fire‘

Tonči Vlašić/

Karmen je non stop na natjecanjima, i svaki put ove godine na pobjedničkom postolju. Nisu bili dovoljni prsti jedne ruke za pokazati koliko je pobjeda ostvarila u 2022. godini. Najbolja u svojoj Korčuli, u Stonu, na pisti Zračne luke Dubrovnik..., koliko je samo pobjeda ostvarila u ligi, plus, treća na DuMotionu, treća na Pelješkom mostu. Prva sad na ‘Earth, Sea & Fire‘.

Dočekali su je njezini na cilju. Prvo je otrčala njima u zagrljaj.

image

Posljednji metri triatlona - pobjednička traka je njezina - Karmen Fabris

Tonči Vlašić/
image

Karmen Fabris u zagrljaju svojih

Tonči Vlašić/

Čekaju se sad na cilju u Luci Gruž najbolji u olimpijskom triatlonu, a njima je zadatak bio puta dva...

05. lipanj 2024 15:09