StoryEditorOCM
OstaloMALI NOGOMET

25. TORCIDA KUP Pizzeria Trica Westfalen Gruž 'bacila petardu' za četvrtfinale!

31. srpnja 2019. - 10:26
Pizzeria Trica (Župa dubrovačka) Westfalen Gruž je u četvrtfinalu 25. Torcida kupa, tradicionalnog malonogometnog turnira koji se igra u Splitu, u Vukovarskoj, na umjetnoj travi. Sa čistih 5:0 dobio je u osmini finala M-Caffe Podstrana. Jedina momčad sa samog juga Hrvatske u svega minutu i 38 sekundi sredinom prvog poluvremena postigla je čak tri pogotka. Prvo je vlastitu mrežu zatresao Šime Jurčić, zatim je, 45 sekundi poslije, za 2:0 pogodio Kristijan Postružin, a 53 sekunde nakon drugog pogotka za 3:0 Ante Daničić. Početkom nastavka, u 19. minuti, strijelac za 4:0 bio je Blago Gašpar, a za konačnih 5:0 pogodio je u 26. minuti Leo Bogdanović

Osim Postružina, Daničića, Gašpara i Bogdanovića boje Pizzerie Trice Westfalen Gruž brane još Lujo Jurišić, Maro Kalauz, Maro Đuraš, Borna Tikvica, Matej Perović, Pero Ševo, Marko Crnov i Domagoj Ljubišić. 

U četvrtfinalu, koje se igra u četvrtak, 1. kolovoza, Pizzeria Trica Westfalen Gruž igra s početkom u 22.10 sati protiv Caffe bara Trapula Solin.

Jubilarni Torcida kup okupio je ove godine 91 momčad u seniorskom turniru u kojem igra Pizzeria Trica Westfalen Gruž, koja je do četvrtfinala stigla sa četiri pobjede. Prije M-Caffe Podstrana dobila je Dalmatinac Split s 5:0 (Maro Kalauz, Maro Đuraš, Leo Bogdanović te dva Borna Tikvica), zatim Klub navijača Torcida Trogir sa 6:2 (Borna Tikvica dva, Maro Đuraš, Pero Ševo, Kristijan Postružin i autogol) te Staari Vucibalun s 3:0 (Blago Gašpar, Marko Crnov i Ante Daničić).  
28. travanj 2024 04:42