StoryEditorOCM
NogometNOGOMET/ZAVRŠENA PRVA ŽUPANIJSKA LIGA

SLAVLJE ŽUPE DUBROVAČKE U SLICI Najbolji smo, najbolji!!!

29. svibnja 2017. - 14:12

Vodili su od prvog do predzadnjeg kola, a u zadnjem su se vratili na prvo mjesto te podigli pokal prvaka. Slave nogometaši Župe dubrovačke. Najbolji su u Prvoj županijskoj nogometnoj ligi u sezoni 2016./17.

U 'finalu sezone' dobili su na svojoj Taranteli s 1:0 Croatiju, koja je u predzadnjem kolu preuzela vrh te s bodom prednosti stigla u Čibaču. Antoni Milina, Marko Šečer, Marko Grgurević, Pero Grbić, Goran Smolčić, Velimir Kajba, Ante Kovačić, Božo Raguž, Nemanja Mijodanić, Matej Nađ, Bruno Lonza, Petar Kraljić, Josip Raguž te Josip Papić igrali su za Župu dubrovačku u utakmici odluke. Velimir Kajba je pogodio za pobjedu i naslov prvaka. Trener Josip Papić je ušao u igru u 61. minuti umjesto Bruna Lonze. 

Još su ove sezone dres Župe dubrovačke nosili Toni Soldić, Zvonimir Čikato, Josip Vidić, Nikola Đurić, Mario Bartulović, Kristijan Prkut, Ivan Puljić, Dominik Krmek, Andrej Vidić, Damir Žustra, Filip Kurbelašvili, Antonio Lujo te, zanimljivo, u prvom dijelu sezone i Maro Kalauz, koji je u drugom igrao za Croatiju iz Gabrila. 

Čestitke idu predsjedniku Đuru Lonzi, dopredsjedniku Zoranu Miliću, tajniku  Ili Katiću, članovima uprave: Nataši Gverović, Anti Kuraji, Lovorku Kleškoviću, Matu Previšiću...

Župa dubrovačka
slavi i razmišlja o kvalifikacijama za viši rang.

28. travanj 2024 12:12