StoryEditorOCM
NogometŽUPANIJSKI KUP

PET POGODAKA U PUTNIKOVIĆIMA, ČETIRI U GABRILIMA, TRI U SMOKVICI Vlaho Grbešić pogotkom otvorio i zatvorio utakmicu protiv Župe dubrovačke

Piše Tonči Vlašić
1. ožujka 2020. - 16:55
Croatija je nadigrala sa 4:0 Župu dubrovačku na svom terenu te se plasirala u dalnje natjecanje Županijskog nogometnog kupa, finale skupine Dubrovnik – Župa dubrovačka – Konavle, u kojem će igrati protiv pobjednika Konavljanin – GOŠK Dubrovnik 1919.

Momčad trenera Frane Lojića povela je pogotkom Vlaha Grbešića u 12. minuti. Pet minuta poslije mrežu Župe dubrovačke je zatresao Josip Zadro. Maro Kalauz je u 58. minuti bio strijelac za 3:0, a deset minuta nakon trećeg pogotka – četvrti. Opet je bio spretan Vlaho Grbešić.

Prolaz dalje izborili su i Jadran iz Smokvice u skupini Lastovo - Korčula, te u skupini Pelješac Grk iz Potomja. Jadran je u svojoj Smokvici dobio Hajduka 1932. s 3:0. Ivica Grbeša u 8. i 58., te Dino Pecotić u 22. minuti tresli su mrežu sastava iz Vela Luke. U Putnikovićima je slavio gost. Grk je dobio istoimenog domaćina s 3:2. Sastav iz Potomja je nakon 20. minuta igre vodio s 3:0 (Darko Škrobić u 4., Dragan Edi Marić u 8., te autogol Mateo Krmek u 20. minuti). Putniković je prvi pogodak postigao u 42. minuti (Mato Vitković), a drugi u posljednjoj minuti (Romeo Levanat).  

Jadran iz Smokvice će u finalu skupine Lastovo - Korčula igrati protiv BŠK Zmaj, a Grk u finalu skupine Pelješac protiv Orebića.
U polufinalu skupine Dolina Neretve igraju ONK Metković - Jadran Luka Ploče te Neretvanac - Neretva.  

SEMAFOR 2. kolo
Nedjelja, 1. ožujka, Smokvica: 
Jadran Smokvica – Hajduk 1932. 3:0, Putnikovići: Putniković – Grk 2:3, Gabrili: Croatia – Župa dubrovačka 4:0, utorak, 3. ožujka, Čilipi: Konavljanin – GOŠK Dubrovnik 1919., Metković: ONK Metković – Jadran Luka Ploče, srijeda, 4. ožujka, Opuzen: Neretvanac – Neretva. Početak utakmica u 15 sati. 
28. travanj 2024 08:44