StoryEditorOCM
NogometNOGOMET

MLAĐI UZRASTI DRUGA NL - SREDIŠTE SPLIT Dolina Neretve niže uspjehe, isto su uspjeli i pioniri NA Konavle

15. rujna 2019. - 17:15
MLAĐI PIONIRI Neretva je nakon pobjede kod kuće protiv vršnjaka Jadran Luka Ploče sa 7:0 (Vito Bebić i Gabriel Proleta po dva, Stipe Pehar, Patrik Proleta i Karlo Vučković po jedan) bila gost Kamena te ostvarila novi uspjeh – 6:1 (Niko Šešelj i Stipe Pehar po dva, a po jedan Anđelo Šutalo i Ante Vidović). Neretvanac je nakon pobjede kod kuće protiv Kamena 7:2 (Roko Grljušić tri, a  po jedan pogodak Duje Družijanić, Roko Dugandžić, Daniel Prskalo i Domagoj Rimac) bio na svom terenu sa 7:0 uspješniji od Omiša (Ivo Bjeliš i Roko Dugandžić po dva, a po jedan Daniel Prskalo, Ivan Volarević i Vid Glaviškić), dok je Jadran Luka Ploče dočekao u 2. kolu Mračaj i odigrao 1:1 (strijelac za Jadran LP bio je Petar Štrbić).

JUNIORI Neretvanac je nakon domaćeg uspjeha protiv Kamena 6:3 (Lovre Kešina tri, Mario Tutavac dva te Frane Ajduk jedan) ostvario još jedan uspjeh kod kuće. S 3:1 je dobio Omiš (Paulo Sršen, Borna Proleta i Danijel Mustapić). Neretva i Jadran Luka Ploče su na startu odigrali u Metkoviću bez pogodaka i pobjednika. Pločani su u 2. kolu dočekali Mračaj te ostvarili prvu pobjedu. Bili su bolji s 5:1 (Marin Matelja i Luciano Lovrić po dva te Vinko Beljo jedan za pločanski sastav), dok je Neretva pobjedu upisala u gostima kod Kamena, i to s 5:0 (Marko Jurković, Karlo Taslak, Stipe Batinović, Nikola Čupić te autogol Jakov Lučić).

U 3. kolu Druge lige središte Split mlađi pioniri i juniori Neretvanca dočekuje Vodice, Neretva je domaćin Omišu, a Jadran LP je gost Uskoka. 

PIONIRI Nogometna akademija Konavle, koja igra pod imenom Konavljanin, nakon 2:1 pobjede u Pločama protiv Jadran Luka Ploče na startu sezone dobila je u Gabrilima Kamen sa 6:1 (Karlo Čupić je postigao tri, Josip Bete, Jakov Trković i Josip Fragić po jedan pogodak). Jadran Luka Ploče je u 2. kolu poražen u Benkovcu od Velebita s 1:0, dok je Župa dubrovačka nakon poraza u 1. kolu u Kaštel Gomilici 1:0 od GOŠK-a izgubila kod kuće od Vodica sa 6:0.

KADETI Župa dubrovačka je osvojila prvi bod. Odigrala kod kuće s Vodicama 2:2 (Miho Galjuf i Kenan Omerović). Na startu je poražena u Kaštel Gomilici od GOŠK-a 5:0. I Konavljanin je stigao do prvog boda. Nakon 3:0 poraza u Pločama od Jadran Luka Ploče odigrao je 3:3 u Gabrilima protiv Kamena (Pero Bjeloš dva te Luka Raguž jedan). Pločani su pak nastavili s pobjedama. U 2. kolu su bili s 2:0 bolji u Benkovcu od Velebita (Duje Žderić i Josip Štrbić).

U 3. kolu Druge lige središta Split za pionire i kadete Župa dubrovačka je gost Primorca u Biogradu, Jadran Luka Ploče dočekuje GOŠK Kaštel Gomilica, a Konavljani su gosti Omiša.
27. travanj 2024 21:18