StoryEditorOCM
KošarkaKOŠARKA/NBA

SAMO 52 SEKUNDE Doigravanje sve dalje, odlazak sve bliže?

9. siječnja 2017. - 19:43

Orlando Magic je napravio još jedan pogrešan korak u lovu na doigravanje. Izgubio je u Los Angelesu od Lakersa sa 111:95. Magic je sa 16 pobjeda i 23 poraza na 12. mjestu Istoka gdje posljednje osmo mjesto koje vodi u doigravanje u ovom trenutku dijele Washington i Milwaukee s po 18 pobjeda i 18 poraza. Lakersi su na Zapadu poput Orlanda na Istoku. Drže 12. mjesto.

Orlando je u Staples centru vodio tri puta s po dva koša razlike, i to na samom početku utakmice (2:0, 4:2 i 6:4). Serijom 6:0 Lakersi su preuzeli vodstvom. Orlando više niti jednom nije bio u plusu, a Lakersi su u posljednjoj četvrtini imali i 18 koševa viška (97:79).

Trener Orlanda Frank Vogel je Maria Hezonju uveo u igru tek 52,8 sekundi prije kraja utakmice. Dubrovčanin je 9 sekundi prije kraja skočio uspješno u napadu, potom nije pogodio za dva, ali je nakon promašaja opet uhvatio loptu. Potom je na njemu napravljen prekršaj. Hezonja je pogodio oba bacanja te s 2 koša (i 2 skoka) postavio konačan rezultat utakmice. Još jedan ulazak Hezonje u posljednjim trenucima utakmice, i to nakon što je pitanje pobjednika već odavno bilo odlučeno, opet je pokrenuo priču kako će Dubrovčanin uskoro biti napustiti Orlando. Foxsports.com piše kako bi Hezonja mogao karijeru nastaviti u dresu Brooklyn Netsa. Neki spominju kako je za njega zainteresira Sacramento.

Orlando ostaje u Los Angelesu i u Staples centru. U srijedu, 11. siječnja gost je Clippersa, četvrte momčadi Zapada s 16 pobjeda i 14 poraza.

28. travanj 2024 17:10