StoryEditorOCM
KošarkaPRVA HRVATSKA LIGA KOŠARKAŠA

PALE I SESVETE POD KOŠEVIMA GOSPINA POLJA Dubrovnik dobio i treću u nizu

Piše PSD.
23. studenog 2019. - 22:35
Dobio je Dubrovnik i četvrtu utakmicu kod kuće (Universitas, Bosco, Cedevita Junior i sad Sesvete), i dalje je na stopostotnom učinku u Gospinom polju, a kako je prošlo kolo prvi put slavio u gostima, bio bolji kod Zapruđa, eto niza od tri pobjede i eto novog koraka naprijed. 

Dubrovnik je sad na učinku pet pobjeda i dva poraza uz napomenu kako još nije odradio zaostatak iz 1. kola u kojem je domaćin košarkašima Ribola Kaštela

U 8. kolu Dubrovnik je dobio Sesvete sa 77:72. Petar Dubelj s 26 koševa, 7 skokova i 5 asistencija bio je prvo ime domaćina, Toni Mustapić je ubacio 16, Ivan Vodopija je ostvario 'double double' (13 koševa i 13 skokova), Vlaho Raguž je postigao 11 koševa, Ivan Perković 6, a Antonio Petrović 5 koševa. 

Iduće kolo Dubrovnik je gost lidera. Jazine Arbanasi su na stopostotnom učinku u prvih sedam utakmica, a zatim u Gospino polje stiže Omiš Čagalj Tours...  (tv).

FOTO Ivan Vodopija (Dubrovnik)
Kup 'Krešimir Ćosić'
Košarkaši Dubrovnika idući nastup imaju u utorak, 26. studenog, u Čakovcu gdje od 21 sat igraju protiv Međimurja na startu natjecanja završnog dijela Kupa Hrvatske 'Krešimir Ćosić'. Međimurje je trećeligaš, vodeći sastav Druge hrvatske lige – skupina Sjever. Nakon šestog kola je na stopostotnom učinku, jedini koji se s time mogu pohvaliti. 

Ukoliko momčad trenera Željka Vreće bude uspješna u Čakovcu, već se zna, u idućem krugu bi bila gost uspješnijeg iz ogleda u kojem se u Puli sastaju Pula 1981. i Zapruđe, dva sastava koji su, kao i Dubrovnik, članovi Prve hrvatske lige, drugog razreda. Pula 1981. i Zapruđe igraju u srijedu, 27. studenog.

28. travanj 2024 14:17