StoryEditorOCM
KošarkaTURNIR U ŠPANJOLSKOJ |

FIBA EUROPEAN CHALLENGERS ZA KADETKINJE Nema druge nego čestitati domaćinu, Hrvatska nakon dvije pobjede upisala prvi poraz

Piše Tonči Vlašić
11. kolovoza 2021. - 22:32

Hrvatska nije imala svoj dan, pogađala je svaki četvrti šut, imala 27 skokova manje od suparnika, koji je imao čak 26 napadačkih skokova, a izgubila je 25 lopti. Kako je suparnik bila Španjolska, prvi favorit skupine 'B' FIBA European Challengersa za kadetkinje, naše su košarkašice upisale prvi poraz na turniru u San Fernandu, i to uvjerljiv. Španjolska je bila bolja s 31 košem razlike (69:38).

Naše su na startu dobile Litvu, a zatim Ukrajinu. Španjolska je nakon 3. kola jedina reprezentacija sa sve tri pobjede. U 1. kolu je bila bolja od Ukrajine, a u 2. kolu od Srbije. Nakon 3. kola po dvije pobjede i jedan poraz osim naših imaju Mađarska i Srbija, dok su Litva i Ukrajina bez pobjede na posljednja dva mjesta skupine.

Slidei dan odmora. Mađarska je suparnik Hrvatske u 4. kolu, koje se igra u petak, 13. kolovoza, a Srbija u posljednjem, 5. kolu, koje je na rasporedu u subotu, 14. kolovoza. 

Dubrovkinja Ella Majstorović nije šutirala protiv Španjolske. Dok je košarkašica Raguse bila u igri, domaćin je bio uspješniji sa 7 koševa razlike.

09. svibanj 2024 19:32