StoryEditorOCM
KošarkaEUROLIGA |

DUBROVČANIN SVIRAO U RUSIJI Jučer mu opet korona otkazala utakmicu, ali ne i danas

Piše Tonči Vlašić
30. listopada 2020. - 21:23
Khimki je dobio Crvenu zvezdu kod kuće s 83:77, a taj ogled 6. kola Eurolige, odigran bez prisustva gledatelja, sudio je Sreto Radović.

Dan prije ogleda u predgrađu Moskve Dubrovčanin je trebao biti glavni sudac euroligaškog ogleda, također 6. kola, u Sankt Petersburgu između Zenita i Panathinaikosa, ali je susret odgođen na zahtjev grčkog kluba jer je jedan igrač bio pozitivan na testiranju na COVID 19 uoči puta u Rusiju, te je većina igrača 'zelenih' morala nakon toga u izolaciju.

Zenit je sezonu otvorio s dvije pobjede, dobio Anadolu Efes u Istanbulu, te Barcelonu kod kuće, a nakon toga odgađa utakmice. Ovo je četvrta takva u nizu, što zbog korone u svojim redovima (čak osam pozitivnih), a što zbog istih problema u redovima svojih suparnika. Zanimljivo, Radović je trebao suditi Zenitu i prošlo, 5. kolo kad je gost u Sankt Petersburgu trebao biti Milano, ali je i ta utakmica 'pala' zbog korone.  

Unatoč dvije odgode, dubrovački međunarodni sudac, jedan od najboljih europskih sudaca, već je u novoj sezoni, iako je tek 6. kolo, odsudio četiri utakmice Eurolige, najjačeg europskog klupskog natjecanja, te jednu Eurokupa.
30. travanj 2024 12:27