StoryEditorOCM
Zabavabarbara vicković

Zadarska glumica koju gledamo u ‘Kumovima‘ na Novoj TV skinula se za Playboy 2005. godine, a danas izgleda potpuno drugačije: ‘Uvijek kažem da godine nose svoje...‘

Piše dv
12. rujna 2022. - 20:12

Barbara Vicković (51) članica je ansambla Drame Hrvatskoga narodnog kazališta u Zagrebu, a gledateljima je najpoznatija po ulogama u televizijskim serijama.

Trenutno je gledamo u ‘Kumovima‘ na Novoj TV a najviše nam je ostala u sjećanju po ulozi negativke Vesne u našoj prvoj sapunici ‘Villa Maria‘ koja se na HRT-u emitirala tijekom 2004. i 2005. godine.

image

Barbara Vicković

Slobodna Dalmacija

Upravo u vrijeme prikazivanja serije Barbara je odlučila prihvatiti ponudu Playboya i slikati se za naslovnicu ovog muškog časopisa u obnaženom izdanju. Imala je tada 34 godine.

- Moje tijelo moj je instrument, kao i moja duša i moj um. Ne vidim razliku i to je dio mene. Jako teško mi je o tim stvarima govoriti općenito, niti raspravljati o tome zašto sam nešto nekad odlučila napraviti - rekla je prije tri godine za Večernji list.

image

Barbara Vicković

Nova TV

Rođena Zadranka ima dva sina, a iza nje su dva propala braka.

- U braku se više ne vidim, no vjerujem i dalje u ljubav i u brak kao instituciju - kazala je.

Glumica danas izgleda podosta drugačije nego u vrijeme kad je glumila u ‘Villa Mariji‘ i slikala se za Playboy. Često dobiva komplimente na račun izgleda, a jednom joj je jedan pratitelj na društvenim mrežama napisao da stari poput vina. 

image

Barbara Vicković

Nova TV

- Ja sam tako građena, visoka sam, imam duge ekstremitetete, pa nešto što je manjkavo se ne vidi, možda se spretnije obučem. Uvijek kažem da godine nose svoje, i da mi ne možemo izgledati kao 25-godišnjakinje što je i okej. Treba stariti lijepo, polako, mirno... Koliko god se može. Jedan mi je prijatelj nedavno poslao poruku: Ti si dama, tebi to ne treba! - rekla je u današnjem IN Magazinu Barbara koja je inače vegetarijanka.

- Osjećam se čistije iznutra. Mislim da je ljudima koji ne jedu meso bistriji um - dodala je.

01. svibanj 2024 06:48