StoryEditorOCM
ZabavaSAVJET STRUČNJAKA

Vizažist otkrio trik za bore oko očiju koje nastaju šminkanjem, trebate samo pomiješati korektor s ovim proizvodom

Piše dv
3. ožujka 2023. - 19:30

Korektor bi mogao sloviti kao Bogom dan proizvod za uljepšavanje. Idealan je za one koji ne vole previše šminke, ali i one koji vole da je sve baš savršeno. Ipak, postoje neki trikovi koji će njegovoj pokrivnoj moći dati još malo snage - pa će i najcrniji podočnjaci biti uspješno pokriveni, donosi Slobodna Dalmacija.

Ipak, s prekrivenim podočnjacima dolazi i novi set problema. Naime, nakon nekog vremena korektor se "uvuče" u borice ispod očiju - zbog čega još više naglašava podočnjake. Evo kako možete eliminirati ovaj problem. 

Makeup TikToker Vincent Ford predlaže da korektor pri nanošenju pomiješate s puderom u prahu. Dakle, namažite korektor na problematično područje koje želite prekriti, a izblendajte ga kistom kojeg ste prethodno umočili u puder u prahu. 

Korisnike TikToka ovaj je trik naprosto oduševio. A znamo i zašto. 

Miješanjem korektora i praha pojačava se konzistencija proizvoda te se sprječava njegovo razlijevanje. Ipak, prije ove tehnike potrebno je pripremiti okoloočno područje hidratantnim serumom ili kremom. Svi znamo da makeup izgleda dobro - samo na njegovanoj koži.

25. travanj 2024 21:33