StoryEditorOCM
Zabavaajoj

Vesela ekipa nakon koncerta Prijovićke zaplesala kolo u garaži: TikTokom se širi video

Piše Stella Zavišić/JL
3. prosinca 2023. - 17:08

Svi koji su ikad išli u zagrebačku Arenu na koncert znaju koliko može biti naporno čekati svoj red da se automobilom izađe iz garaže nakon događaja. Nakon sinoćnjeg koncerta Aleksandre Prijović u Areni, jedna ekipa se dobro snašla kako skratiti vrijeme.

Snimila ih je jedna korisnica TikToka i objavila video na kojem je veselo društvo pustilo kolo iz automobila, pa su se rasplesali po parkingu, piše Jutarnji.

@a.b.754

Dok se čeka izlaz iz garaže poslije Prijovićkinog koncerta jedno kolce ????????????

♬ original sound - Maja?✨

„Dok se čeka izlaz iz garaže poslije Prijovićkinog koncerta jedno kolce“, napisala je autorica videa koji je vidjelo preko 90 tisuća ljudi.

U jednom trenutku iz nekog razloga glazba se prekinula, pa je ekipa bila nezadovoljna, ali ubrzo je jedan od njih riješio problem glazbe i nastavili su plesati kolo.

Podsjećamo, Aleksandra Prijović sinoć je održala drugi od pet zakazanih koncerata u Areni Zagreb, a u zvucima ove pjevačice uživali su i neki poznati Hrvati.

Marko Grubnić na svom Instagramu pohvalio se dobrom atmosferom.

Da se dobro provodi, pohvalio se i bivši sudionik Big Brothera, Horvat Čagalj koji se fotografirao s pjevačicom Milicom Pavlović koja je došla iz Beograda u Zagreb podržati svoju kolegicu Aleksandru.

image

Milica Pavlović i Horvat Čagalj na koncertu Aleksandre Prijović

 

Screenshot/instagram/horvat_cagalj/
26. travanj 2024 10:51