StoryEditorOCM
Zabava‘Seve je mačka‘

U seksi izdanju Severina završila turneju. Otkrila s kim je proživjela najljepši period života pa se rasplakala

Piše Stella Zavišić/JL
22. kolovoza 2023. - 15:51

Severina je sigurno rastužila neke pratitelje najnovijom obaviješću na društvenim mrežama. Naime, došao je kraj njezine ljetne turneje koncerata s dobrom atmosferom, čije je dijelove dijelila u snimkama na društvenim mrežama, piše Jutarnji list.

„Posljednja ‘Italiana‘ za kraj ljetne turneje... Hvala svima na ljubavi koju sam nesebično dobivala tijekom turneje...”, zahvalila je u opisu videa s koncerta iz slovenskog Ptuja. Ipak, najavila je i nove nastupe.

„Vidimo se na Voloderu (09.09.) i u Osijeku (29.09.)”, napisala je.

Severina je u Ptuju skakutala po pozornici u kožnom dekoltiranom izdanju, a sudeći po komentarima, pratitelji su oduševljeni time kako je izgledala.

„Točno mi dođe da izbacim frižider iz kuće kada vidim to tijelo”, napisala je pratiteljica.

„Odličan kamerman s odličnom opremom. Iako, kad Sevku snimaš, ispadnu uvijek lijepi kadrovi bez obzira na opremu. Predivna naša Severina!” glasio je komentar.

Ranije je Severina podijelila i isječke s nastupa u Ptuju u kojima pjeva svoju pjesmu „Otrove”, koju inače izvodi s gostujućim izvođačem Jala Bratom.

„Ma kakva J.Lo... Seve je mačka”, „Bože, koja lijepa žena”, „Ponovno sam se zaljubio, ova žena je ludilo”, i tim videom Severina je oduševila na društvenim mrežama.

Prije Ptuja, Severina je nastupala u Makarskoj, a tamo je raznježila publiku i pratitelje na društvenim mrežama koji su gledali trenutke koncerta. Objavila je video na kojem je s prijateljicom Frančeskom Beroš i pjevaju hit „Virujen u te”.

„Frančeska Beroš je iz Makarske, moja Mia i ona su dvije najbolje cure koje poznajem, a period kad smo nas tri živjele zajedno, jedan je od najljepših u mom životu. Zajedno smo putovale, smijale se, plakale… @francesbeee je bila ta koja je stalno pivala, k‘o slavuj”, podijelila je Severina uz video.

„Pišem i brišem. Sve što napišem malo je za ono što smo nas tri pored babe i Tanje živjele i iskusile. Hvala ti na svakom tom danu. Aleks je bio nas pokretač. @francesbeee”, odgovorila je u komentaru na video nećakinja Mia Popović koju je spomenula Severina u opisu videa. Frančeska joj je odgovorila na taj komentar.

„Tako je, Mimita. Sve znaš, zahvalna Bogu što ste moji svi.”

27. travanj 2024 10:59