StoryEditorOCM
ZabavaSTRASTVEN ODNOS

Trebala je na medicinu, no počela je snimati filmove za odrasle s beskućnikom u kojeg se zaljubila: ‘Luda sam za njim‘

Piše dv
19. siječnja 2024. - 15:57

Stella Barrey je zvijezda TikToka i OnlyFansa koja zarađuje za život snimajući filmove za odrasle.

No, prije nego što se počela baviti ovim poslom, radila je u prihvatilištu za beskućnike gdje je upoznala tipa koji joj je zauvijek promijenio život.

Stella se pripremala za medicinsku školu pa je odlučila svoje vrijeme posvetiti šestomjesečnom programu rada s veteranima koji žive u prihvatilištu za beskućnike.

- Savjetovali smo ih kako pronaći stan, nekima je bila potrebna rehabilitacija, a nekima psihološko savjetovanje ako su imali psihičkih problema. Sjećam se kad je Drew ušao, bio je jedini mladi, bio je tako zgodan i pisao je poeziju.

Sljedećih šest mjeseci frcale su lude iskre između Stelle i Drewa. Nije smjela ništa raditi zbog posla, ali je stalno mislila na njega.

- Jednog sam dana radila noćnu smjenu i on me pitao želim li ga vidjeti poslije, a ja mu više nisam mogla odoljeti. Popustila sam i pozvala taksi do ugla da me nitko ne vidi kako ulazim u njegov auto, gdje je on živio, piše Kurir.

Auto je bio sav izubijan, jer je on bio alkoholičar, a pod auta je bio prljav i sav zalijepljen hranom, ali njoj to nije smetalo jer je već bila luda za njim.

- Odvezao me i nakon pet minuta imali smo intimni odnos. Kako se odnos razvijao, počeli smo zajedno snimati za OnlyFans.

Vrlo brzo postala je vrlo popularna na TikToku i tako uspjela zaraditi dovoljno novca da kupi veliku kuću.

- Drew živi sa mnom jer ima bipolarni poremećaj i ADHD i ne zna baratati novcem, pa sam mu dopustila da koristi moju karticu.

Velikih troškova sigurno nema, kaže ona, s obzirom da troši samo na hranu i slikarski alat, a njih dvoje imaju poseban dogovor.

- Volim ga, s njim sam tri godine, ali viđam se i s drugim muškarcima. Imam problem s monogamijom, ali on je jedan od najposebnijih i najbriljantnijih ljudi koje sam ikad upoznala i vrlo smo intimni spoj, prenosi Kurir.

Njih dvoje nastavili su otvorenu vezu i bili zajedno gotovo pet godina, no kako je Stella sve više govorila o vezama kroz koje i snima i zarađuje, njih su se dvije udaljile. Nastavila ga je podržavati i pomagati mu, budući da joj novac nije toliki problem, a danas je jedna od bolje plaćenih zvijezda na OnlyFansu.

 

30. travanj 2024 17:09