StoryEditorOCM
ZabavaZOVE GA AMADEUSOM

Tončica Čeljuska očarana je Joškom Gvardiolom, laska mu i na Instagramu! Novinar ju je upitao kako bi reagirala da je 20-godišnji nogometaš kontaktira, evo što je rekla

Piše dv
7. prosinca 2022. - 18:30

HRT-ova voditeljica Tončica Čeljuska jedna je od rado gledanih novinarki na HRT-u. Zbog sjajnih intervjua koje radi u emisiji "U svom filmu" mnogima je jedna od favorita na nacionalnoj televiziji, donosi Slobodna Dalmacija.

Stoper naših Vatrenih, Joško Gvardiol, favorit je, ne samo hrvatskih navijača, nego cijelog nogometnog svijeta zbog bravura koje iskazuje na aktualnom SP-u u Kataru.

Atraktivna HRT-ova urednica i voditeljica ne krije koliko je i sama oduševljena Gvardiolom, pa mu je posvetila i status na Instagramu, gdje je navela: "Kakav Amadeus. Čisti talent", te objavila njegovu fotografiju.

image
Instagram Screenshot


Bilo bi svakako zanimljivo da Tončica nakon SP-a ugosti Joška u svojoj emisiji, a ne sumnjamo da će to rado pokušati. Komentirala je njegovu galeriju fotografija iz Dohe, poručila da je "najjači" te stavila emotikon srca.

image
Darko Tomas/Cropix


Na upit novinara Storyja, čime ju je sve mladi nogometaš toliko impresionirao, Čeljuska je odgovorila:

"Ja nemam riječi kojima bi iskazala svoje oduševljenje. On je, kako bi ja rekla, Amadeus igre. Zadnji takav je bio Dražen Petrović. On je prema svim parametrima Bogom dan. Ima fantastičnu narav, pokazuje predanost i disciplinu u nogometu. 

Gvardiol je jedna divna osoba i ima sve predispozicije da bude najbolji stoper svijeta, kao što mu i svjetski stručnjaci predviđaju. Mislim da je on velika zvijezda u usponu".

image
Jewel Samad/Afp

Budući je Joško Gvardiol izazvao dosta pažnje nedavnim priznanjem kako ga privlače starije žene, a na pitanje kako bi reagirala kad bi je 20-godišnji stoper kontaktirao, Tončica je izjavila:

"Bilo bi mi drago kad bi mi se Gvardiol javio, ali ja njemu stvarno mogu biti majka! Komplimente mu dajem kao navijačica jer ja imam kćeri koje su starije od njega.

Kad mladi dečki kažu da ih privlače Jennifer Lopez i Angelina Jolie, sve vam je jasno. To su svjetske zvijezde koje dečki idealiziraju..." - ustvrdila je Čeljuska za Story.

image
Francois-xavier Marit/Afp
image
Adrian Dennis/Afp
05. svibanj 2024 08:52