StoryEditorOCM
Zabavakraj braka

Tjedan dana nakon izbijanja preljubničke afere Irena Pecotić i dalje šuti. No, poslala nam je znakovitu poruku… Pecina obitelj šokirana, misle da ih je sin stavio na stup srama

Piše dv
26. listopada 2022. - 08:00

Prošlog utorka pjevač Marko Pecotić za naš je portal otkrio kako se razvodi od supruge Irene zbog druge žene. Sutradan je priznao da je riječ o njegovoj bliskoj suradnici Silviji Dvornik.

Sudionici ovog ljubavnog trokuta preko noći su postali tema na jutarnjim kavama, odjednom su svi saznali za Pecu, Irenu i Silviju, a skandal je poprimio razmjere onog kad se, primjerice, TV voditeljica Doris Pinčić razvodila od supruga Borisa Rogoznice.

- Iskreno, stvarno bih to preskočila! - ljubazno nam je odgovorila Irena Pecotić kad smo je prošlog tjedna zamolili za komentar o razvodu od supruga.

image

Irena Pecotić

Žena koja je ni kriva ni dužna preko noći postala tema trač rubrika i čije ime sada zna cijela Hrvatska i dalje na Instagramu ima otvoren javan profil. Za razliku od uskoro bivšeg supruga čiji je nalog trenutno nedostupan, kao i onaj Silvije Dvornik. Odlučili su se, saznajemo, na taj potez, jer se nisu mogli nositi s pritiskom javnosti, ali i bijesnim porukama kojima su ih zasuli ljudi.

Ireni, s druge strane, popularnost na Instagramu rapidno raste, pa je tako u sedam dana, od izbijanja afere dobila čak pet tisuća novih pratitelja, čime je i više nego očito da je javnost u ovom slučaju na strani prevarene žene.

Splitska farmaceutkinja još uvijek drži prezime Pecotić na društvenim mrežama i svakodnevno objavljuje statuse kojima daje naslutiti da je suprugova afera nimalo ne dira, donosi Slobodna Dalmacija. 

image

Irena i Marko Pecotić

Tom Dubravec/Cropix

- Fala ti Bože sutra poskupljuje gorivo - napisala je prije dva dana i stavila emotikone koji plaču od smijeha.

Mnogi su ovo protumačili kao šalu na vlastiti račun, jer time kao da je htjela reći kako se nada da će sada neke druge teme biti u fokusu javnosti, umjesto njenog ljubavnog života.

Zanimljivo je i da još čuva fotografiju koju je objavila u veljači 2020. godine na kojoj ona i Silvia poziraju na splitskoj rivi gdje su došle podržati Marka koji je trčao maraton.

U proteklih nekoliko dana par smo puta kontaktirali Irenu s upitom za intervju. U posljednjoj nam je poruci napisala: ‘Još sabirem dojmove‘ dodavši emotikon koji namigava. Od tog trenutka više nije odgovarala na naše upite.

image

Irena Pecotić

Irena je po struci magistra farmacije i radi kao voditeljica u jednoj ljekarni. S Markom ima dvojicu sinova, a kako je u srpnju ove godine rekla za Stil Slobodne Dalmacije obožava svoj posao i rad s ljudima. 

Kako smo prošlog tjedna doznali od osoba bliskih uskoro bivšem paru, koji iz razumljivih razloga nisu sa svojim imenima željeli izlaziti u javnost, Irena je šokirana suprugovim priznanjem. Iako je javnost na njezinoj strani, nije joj ugodno što čitava Hrvatska priča o njezinom braku.

Kad joj je suprug rekao da je gotovo i koja je treća osoba kriva za njihov prekid, ostala je zatečena i bez riječi. Tim više što je Pecina nova ljubav još donedavno mrtva hladna dolazila na obiteljska okupljanja bez da je itko dao naslutiti kako između pjevača i nje postoji nešto više.

image

Marko Pecotić i Silvia Dvornik


 

Nikola Vilic/Cropix

Šokirana je i njegova, inače tradicionalna obitelj, naklonjena vjeri. Nikako se ne mire s time da ih je sin, iako se zaljubio, doveo na stup srama. Nimalo ne odobravaju njegove postupke i Ireni daju punu podršku. Obitelj se sada boji i da bi Marku ovo priznanje moglo naštetiti glede pjevačke karijere te da više neće imati puno nastupa - pričaju nam dobro upućeni izvori.

Marko i Irena su se upoznali na probama zbora u crkvi i odmah se zaljubili, a vjenčali su se 2006. godine. Pjevač je prošle godine objavio spot za pjesmu ‘Vrime nam je, jubavi‘, u kojem se Irena pojavila odjevena u staru vjenčanicu svoje tete. Inače u tom se spotu pojavljuje i njegova sadašnja djevojka Silvia Dvornik.

26. travanj 2024 10:41