StoryEditorOCM
ZabavaZaplakala je

Teško životno razdoblje za Andreu Šušnjaru: Kad poželim čuti njezin glas, upalim video na mobitelu

Piše dv
11. travnja 2023. - 21:57

Jedna od naših najuspješnijih pop-grupa, grupa Magazin, održala je koncert nakon pola godine u rodnom Splitu. Stariji članovi benda priznali su koja od sedam pjevačica nosi posebno mjesto u njihovim srcima. Sadašnja pjevačica Andrea Šušnjara otkriva zašto je odbila inozemnu karijeru, a saznajte i zašto je uvijek nasmijana Splićanka pustila suzu pred kamerama IN magazina.

Splitski koncert grupa Magazin otvorila je himnom svih neudanih žena i stihovima ‘‘Još se ne bi udala‘‘. Iako je zbog potrebe snimanja spota spomenute pjesme Andrea Šušnjara obukla vjenčanicu, na temu braka i potomstva malo tko je propitkuje, prenosi Slobodna Dalmacija.

‘‘Normalno da bih to voljela jednoga dana, ali moram priznati da nisam baš tako odgojena. Sad moraš ići u školu, sad se moraš udati, sad moraš roditi. Inače sam dijete razvedenih roditelja, tako da želim biti sto posto sigurna, kada se jednoga dana to dogodi, da je to ono pravo‘‘, govori Andrea. 

Andrea je diplomirala predškolski odgoj unatoč teškoj bolesti, a za akademske uspjehe zahvaljuje majci Dolores, koja je prije dva desetljeća odbila ponudu za njezinom inozemnom karijerom.

‘‘Kada sam upoznala Tončija Huljića, imala sam 16 godina, on je mene i mamu pozvao na sastanak i ponudio mi je karijeru u Londonu. Oči su mi se otvorile, ono, vau, to je to, to sam čekala cijeli život. Onda je mama rekla ‘ne, ne, gospodine Huljić, neka ona prvo završi školu, lako će ona pjevati‘‘‘, priča Andrea. 

Bez povlastica

Na kraju se ta odluka pokazala ispravnom jer danas ponosno nosi titulu najdugovječnije i najobrazovanije pjevačice Magazina. Međutim, zbog toga nema povlastice u svom muškom kolektivu.

‘‘Ja sam vam bauštelac zapravo u Magazinu, to je teški rad, rad, rad… To je, rekla bih, daleko od nekog glamura kakvim ga ljudi zamišljaju. Teško je nekada biti žena u kolektivu muškaraca‘‘, priča Andrea. 

Pogotovo za nježnu Andreu, koja prolazi teško emotivno razdoblje zbog nedavnog gubitka bake Marije, koja joj je bila sve na svijetu.

‘‘Ah, još uvijek nemam filing da nema drage osobe koja mi je bila sve u životu, to je moja majka, baka, prijateljica, fan, sve. Često gledam, hvala Bogu pa postoji moderna tehnologija, videa i slike. Tako da je imam sa sobom na mobitelu stalno, kada poželim čuti njezin glas, upalim video na mobitelu‘‘, priznaje Andrea. 

image
Tom Dubravec/ Cropix/Cropix
image




















 

Nikola Vilić/Cropix
image

X

Anđela Šćepanović/Cropix
image
Božo Radić/Cropix
image



 

Saša Burić/Cropix
image
Joško Šupić/Cropix
26. travanj 2024 21:52