StoryEditorOCM
ZabavaNOVA ROMANSA

Šuška se da je mlada splitska glumica nova ljubav Momčila Otaševića?

Piše dv
14. siječnja 2023. - 00:16

Glumica Jelena Perčin u ekskluzivnom je intervjuu za Gloriju nakon višemjesečnih šuškanja potvrdila da se razvodi od crnogorskog kolege Momčila Otaševića. Par se zaljubio 2015. godine, a u petogodišnjem braku dobili su dvoje djece - sina Jakšu i kćer Mašu.

"Teško je. Glupo mi je lagati. Rastajemo se. Uvijek sam se trudila ne pričati o vlastitoj intimi, nisam pričala ni o vjenčanju pa neću ni o rastavi. Svaka je rastava grozna. Grozan događaj i grozno razdoblje. Koncentrirana sam na to da budem maksimalno prisutna i prisebna radi djece", ispričala je Jelena.

Iako ni Jelena ni Momčilo nisu otkrili što je presudilo njihovoj ljubavi, posljednjih se dana šuška da je Otašević započeo romansu s glumicom Anom Uršulom Najev. Mlada Splićanka domaćoj je publici najpoznatija po ulozi sposobne liječnice Luce u seriji Kumovi, u kojoj njezinog partnera, šarmantnog Jakova, igra upravo Momčilo.

Prije mjesec dana Ana Uršula se također našla u središtu pozornosti domaćih medija zbog incidenta s vozačem Flixbusa na zagrebačkom Autobusnom kolodvoru. Glumica je na društvenim mrežama napisala da je zabunom kupila kartu za sutrašnju liniju te da ju je vozač zbog toga žestoko izvrijeđao, zbog čega je doživjela napadaj panike. Međutim, vozač je kasnije za ispričao svoju verziju priče, prema kojoj je Najev vrijeđala njega i nije željela napustiti prepuni autobus unatoč tome što nije imala valjanu kartu.

01. svibanj 2024 11:28