StoryEditorOCM
ZabavaDubrovnik pa Shanghai

Stradun uživao u koncertu Ines Tričković: ‘Posebno sam sretna kad pjevam u mome Gradu‘

Piše dv
1. listopada 2023. - 08:57

Sinoć je ispred Crkve sv. Vlaha održan koncert Homage to Erik Satie, nagrađivane jazz pjevačice Ines Tričković. U ovom dvosatnom programu uživalo se u klavirskim skladbama Erika Satieja iz opusa Gnossienne i Gymnopedie, te najvećim popularnim jazz klasicima koje su izveli - Ines Tričković - vokal, Goran Končar - violina, Zvonimir Šestak - kontrabas i Hrvoje Galler – klavir.

- Posebno sam sretna kad pjevam u mome Gradu. Predivno je pjevati ispred Crkve sv. Vlaha s pogledom na Stradun. Čekaju me veliki konceri u Shanghai-ju pred mnogobrojnom publikom i neizmjerno me veseli da su Turistička zajednica Grada Dubrovnika, Grad Dubrovnik i gradonačelnik Mato Franković prepoznali vrijednost ovog programa te ga poklonili našim sugrađanima i posjetiteljima Dubrovnika. Dat ću sve od sebe u Shanghai-ju da predstavim Dubrovnik u najboljem svjetlu – izjavila je Tričković nakon koncerta.

Turistička zajednica grada Dubrovnika i Grad Dubrovnik ovaj su koncert poklonili sugrađanima i posjetiteljima Dubrovnika a povodom još jednog svjetskog uspjeha Ines Tričković - velike kineske turneje i nastupa na najprestižnijem glazbenom festivalu u Aziji - Shanghai international art festivalu, u Cadillac Shanghai Concert Hall.

25. travanj 2024 23:18