StoryEditorOCM
ZabavaPromocija Elafita

Šipanski white party okupio ljepotice u bijelom, pogledajte koje

Piše dv
18. kolovoza 2023. - 10:48

Jedan od najljepših otoka hrvatskog juga – Šipan bio je domaćin nesvakidašnjem partiju u bijelom. Izvrsna zabava u staroj Fratiji na brdu poviše Suđurđa, otkrila je kako danas izgledaju neke od ljepotica iz društvenog života 80-tih i 90-tih godina prošlog stoljeća. Nesvakidašnji događaj se održao u organizaciji stalnih šipanskih promotora Semre i Teofila Bogdan, stoji u PR tekstu koji je poslan na redakcijski mail.

image

Semra i Teo Bogdan

Posebnu pažnji privlačila je Maja Kučić Kržić, bivša Miss tadašnje države Jugoslavije, koja je nakon osvajanja titule najljepše žene države, istu predstavljala na svjetskom izboru u Londonu. Maja i danas izgleda senzacionalno. Na šipanskom događaju ljeta bila je u pratnji supruga, proslavljenog vaterpoliste Ognjena Kržića.

image

Ognjen i Maja Kržić

Poznata TV i radio voditeljica Darija Mikulandra Žanetić na otoku Šipanu ima drugi dom. Aktivna je u promociji elafitskog otoka koji je procvat doživio za vrijeme Dubrovačke Republike kada su glavne i najsnažnije djelatnosti bili brodogradnja, pomorstvo, maslinarstvo, ribarstvo i vinogradarstvo. 

image

Darija Mikulandra Žanetić i Iva Soldan

Među stotinjak uzvanika pažnju su privlačile također ljetne stanovnice Šipana, bivša manekenka, a danas pilates instruktorica Jelena Orešković Atabeyki te bivša manekenka, danas poznata poduzetnica Sandra Vranješ Milić. Party u bijelom pod maskama nije propustio ni bivši vaterpolist dubrovačkog Juga i osvajač Lige prvaka Marko Bautović te dubrovački poduzetnici Romana i Tomo Ivušić.

image

Semra Bogdan, Jelena Atabeyki, Romana Ivušić

Čari otoka Šipana posljednjih godina sve više i više otkrivaju zaljubljenici u Mediteran kakav je nekada bio.

image

Dubravka i Mario Šačić

image

Eli i Marko Bautović

image

Sandra Vranješ Milić

03. svibanj 2024 16:30