StoryEditorOCM
ZabavaBivši hrvatski reprezentativac

Rijetko pojavljivanje Joea Šimunića i supruge. Zbog obiteljske tragedije se povukao iz javnosti: ‘Tako je trebalo biti‘

Piše dv
12. listopada 2023. - 16:47

Bivši hrvatski reprezentativac Joe Šimunić u društvu supruge Christine pojavio se na događanju pod nazivom ‘Zajedno brišemo ožiljke‘ u Smaragdnoj dvorani hotela Esplanade, slike pogledajte OVDJE.

U kolovozu 2012. saznalo se današ Vatreni ljubi Kanađanku hrvatskih korijena Christinu Marie Koloper, vjenčali su se prije 10 godina, a nekoliko mjeseci nakon vjenčanja postali su roditelji kćeri Luciane. Sina Juru su dobili krajem 2016. godine.

image
Goran Mehkek/Cropix

Obitelj je 2018. godine proživjela tešku tragediju. Luciana je na Uskrs preminula u zagrebačkoj Klinici za infektivne bolesti ‘Fran Mihaljević‘ nakon kratke i teške bolesti. Obitelj se tada povukla iz javnosti.

‘U životu mi se prije pet godina dogodila tragedija. Supruga i ja smo izgubili... Možda je to pogrešno rečeno... Naša kći je dobila gripu i za tri dana preminula. Preminula je na Uskrs. Zašto? Kako? Postavljaš si pitanja, ali to je tako. Tko je kriv? Nitko nije kriv, tako je trebalo biti. A ja vam ovdje svjedočim večeras, da nije bilo dragog Boga i molitve, da nije bilo krunice, prijatelja i obitelji oko nas da nas drže da ne padnemo, ne znam što bi bilo...‘, rekao je bivši nogometaš, piše Story.

 

27. travanj 2024 19:05