StoryEditorOCM
ZabavaVoljela sam, voljela

Putnici u autobusu spontano zapjevali stari hit Hanke Paldum, i pjevačica je oduševljena. To vrijedi vidjeti

Piše dv
5. travnja 2023. - 16:50

Postoje pjesme koje su toliko dobre da žive i pjevaju se i desetljećima poslije svoga nastanka. Naravno da to raduje njihove autore i izvođače, posebno kada te pjesme zažive spontano, bez vanjskog utjecaja i namjere, donosi Slobodna Dalmacija.

Upravo to se dogodilo pjevačici Hanki Paldum te skladatelju i tekstopiscu Miliću Vukašinoviću. Njihov veliki hit narodne glazbe "Voljela sam, voljela" iz daleke 1979. godine ponovno je zaživio u jednom beogradskom autobusu.

Naime netko od putnika, ničim neizazvan, poveo je pjesmu koju je ubrzo prihvatila većina putnika. Tako je nastao lijep, spontan događaj u inače neveselom autobusnom okruženju.

Snimka spontanog pjevanja došla je i do Hanke Paldum i ona ju je podijelila na svom Instagramu. Snimci je pjevačica dodala sljedeću poruku: "U Beogradu u gradskom busu dernek uz moju pjesmu ‘Voljela sam voljela‘. Muzika ne poznaje granice."

Hanka Paldum je dakle s oduševljenjem podijelila pjesmu, a za osebujnog Milića Vukašinovića se ne zna. Ali i njemu bi se pjevanje pjesme "Voljela sam, voljela" trebalo svidjeti.

image

Hanka Paldum snimku pjevanja svoga starog hita oduševljeno je podijelila na Instagramu

Antonio Balić/Cropix
02. svibanj 2024 13:03