StoryEditorOCM
ZabavaTAKO JEDNOSTAVNO

Prebrzo vam skeniraju namirnice na blagajni, ne stignete ih ubaciti u kesu? Doskočite im ovim genijalnim ‘trikom‘...

Piše DV
8. siječnja 2024. - 16:23

Sigurno vam se događalo na blagajni u dućanu da vam prebrzo skeniraju namirnice, toliko da ih ne stignete odložiti u vrećicu. Došao je red na idućeg kupca, a vi ih još uvijek ubacujete? Jednom je čovjeku bilo dosta toga, pa je smislio trik kako to spriječiti.

Objavio je video na TikToku koji pokazuje kako usporava proces skeniranja šireći svoje namirnice na traci, umjesto da ih sve stavlja na hrpu.

"Ovo će vam pomoći: raširite ono što kupujete da biste imali vremena da to pospremite", kaže on u videu koji je prikupio nekoliko stotina tisuća pregleda:

Mnogi su rekli da će ovaj trik isprobati već sljedeći put kada budu u prodavaonici, ali ima i onih koji smatraju da je nepotreban jer im se, kako kažu, zapravo sviđa brzina blagajnica, od kojih su se neke također oglasile.

"Ljudi misle da će ovo uspjeti, ali neće - samo ćemo skenirati brže", napisala je jedna, dok je druga rekla da bi ih supervizor mogao upozoriti ako nisu dovoljno brzi:

"Ja sam blagajnica i mogu vamreći da me prozivaju ukoliko nisam dovoljno brza."

Neki čak tvrde da mogu dobiti otkaz zbog sporog skeniranja, pa imajte to na umu kada sljedeći put budete nervozno stajali na kasi.

20. travanj 2024 13:03