StoryEditorOCM
ZabavaUPUTILA IM PODRŠKU

Poznata starleta utakmicu gleda u kostimu na kockice; na kauču joj se pridružio novi kućni ljubimac, koji nosi ime inspirirano najpoželjnijim igračem reprezentacije

Piše dv
9. prosinca 2022. - 17:42

Nives Celzijus još je jednom na Instagramu poslala podršku "Vatrenima", donosi Slobodna Dalmacija.

Starleta poznata po svojim oblinama danas je prije četvrtfinalne utakmice Hrvatske protiv Brazila na svom profilu objavila fotografiju u jednodijelnom kupaćem kostimu, koji na sebi ima prepoznatljivi hrvatski navijački motiv - crveno-bijele kockice.

- Srce vatreno!, napisala je uz fotografiju. "Bombetina od žene", "Wow, i ti si vatrena", "Au, Nives, kad se nisam šlagirao", "Najljepša", "Ljepotica", "Savršenstvo od žene", bili su neki od komentara njezinih pratitelja, a pohvalu joj je uputila i kolegica Žanamari Perčić, koja joj je poručila: - Goriš!.

Naknadno je Nives objavila još jedan videozapis, na kojem pozira s mačićem i nosi kupaći kostim s kockicama.

 - Ipak je Boško, ali čuva k‘o Joško!, napisala je 40-godišnjakinja, aludirajući na najpoželjnijeg nogometaša hrvatske reprezentacije, Joška Gvardiola, koji je za medije nedavno priznao da ga privlače žene starije od njega.

Potporu našim nogometašima poslala je i lijepa Ecija Ivušić, koja je za gledanje utakmice obukla topić na kockice, s natpisom "Hrvatska".

27. travanj 2024 11:40