StoryEditorOCM
Zabavakraj etape

Poznata novinarka i Livajina kuma odlazi s HRT-a, od svoje publike se oprostila izuzetno emotivnom porukom

Piše Mozaik SD
22. studenog 2022. - 14:56

Novinarka i urednica Lana Pavić emotivnom objavom na društvenim mrežama oprostila se od svojega mjesta na HRT-u. Splitskoj publici poznata je i po tome što je bila kuma na ovogodišnjem vjenčanju Marka Livaje i njegove Iris, a cijela Hrvatska gledala ju je u "Fino i vino", emisiji koja je prezentirala skrivene gastro bisere, piše Slobodna Dalmacija.

Lana je svoj oproštaj uputila na društvenoj mreži Facebook, a u komentarima su odmah poznatoj voditeljici poželjeli svu sreću u daljnjoj karijeri. 

-  Ovih dana završava jedna etapa moje TV karijere. Naime, uredničku palicu emisije Fino i vino prepuštam Mateji Domitrović Sabo, sigurna da redakciju ostavljam u pravim rukama. 

Falit će mi susreti sa sjajnim i nesvakidašnjim sugovornicima iz Hrvatske i svijeta, kao i vrijeme provedeno s odličnim kolegama, na čelu s producentom Deanom Radinovićem. Vjerujem da smo u posljednje četiri godine postavili nove standarde i pružili priliku brojim predanim i vrijednim ljudima da kroz naše sadržaje predstave svoj rad, započela je Pavić. 

- Zahvalna sam na trenucima koje smo kao redakcija provodili zajedno, stvarajući, učeći i putujući svijetom. Svaki rastanak je težak, no neću se prepustiti sjeti s obzirom na to da me već od sljedećeg tjedna očekuje zahtjevan i uzbudljiv proces montaže dugometražnog dokumentarnog filma čija sam autorica, kao i brojne aktivnosti vezane uz stranku Centar.

Puno je lijepih stvari i planova koji čekaju realizaciju. Stay tuned, napisala je Lana. 

01. lipanj 2024 03:07