StoryEditorOCM
ZabavaUskoro u braku

Poznat je datum vjenčanja Graše i Hane, zavjete će izreći i prije nego što mislite. Oglasio se budući djed Tonči, a znakovitu poruku poslala je i Danijela Martinović

Piše M.P./sd
12. siječnja 2022. - 22:11

Još se krajem prošle godine šuškalo da Petar Grašo i Hana Huljić planiraju vjenčanje, pisalo se i da mlada pjevačica već zna koju će vjenčanicu nositi za njihov veliki dan, a sada iz izvora bliskog paru Gloria doznaje da glasine i predviđanja nisu bila daleko od istine, donosi Slobodna Dalmacija.

Prvo je u javnost procurila vijest kako će postati roditelji, što je Hana i potvrdila u izjavi za Jutarnji list, a novinarka Glorije otkrila je i kada će par izreći 'sudbonosno da'.

image
Hana će bebu roditi početkom ljeta.
 
Livio Andrijic/Cropix

Osim što prinova u njihovu malu obitelj stiže početkom ljeta, par se, prema istom izvoru, već dogovorio i oko imena bebe u slučaju da bude djevojčica, ali i da Hana rodi sina. Krunu svoje ljubavi par će dočekati u braku, a vjenčanje će se, tvrdi Gloria, održati 19. veljače ove godine.

Vijest je za Večernji list komentirao i budući djed, Hanin otac Tonči Huljić.

On je trenutno u Beogradu, a kaže da ni sam ne zna otkuda "cure" ovakve informacije, jer nitko iz njegove obitelji nije ih nikome govorio izvan najužeg kruga ljudi.

image
- Mi zaista nismo reality familija, ne trudimo se puniti portale i "maltretirati" javnost svojim privatnim životima, kaže Tonči Huljić.
 
Jakov Prkic/Cropix

- Mi niti sami više ne pričamo o tome glasno, da nas netko ne čuje. Nastavno na aktualnu situaciju i na bezbrojne pozive, mogu reći samo dvije stvari; pod jedan, nadam se da će me i moj sin uskoro iznenaditi s jednom ovakvom viješću. A pod dva, mi zaista nismo reality familija, ne trudimo se puniti portale i "maltretirati" javnost svojim privatnim životima. Ne smatramo se ni po čemu posebnima i različitima od ostalih ljudi da bi u tolikoj mjeri intrigirali javnost. Zato je ovo s moje strane sve što mogu i hoću kazati o toj temi, a siguran sam i da dijelim mišljenje sa svima koji su sada dio obitelji, poručio je poznati splitski hitmejker.

Za to vrijeme na svom Instagram profilu pjevačica Danijela Martinović koja je s Grašom provela više od 24 godine veze piše 'mudre beside'.

- Kada me pitaju koliko imam godina odgovaram ne znam. Još uvijek brojim zvijezde. 15.7. donijela sam odluku da ću cijelu godinu slaviti svoj rođendan, a moji prijatelji shvatili su moju odluku ozbiljno, napisala je Martinović koja će na ljeto navršiti 51 godinu.

08. svibanj 2024 23:48