StoryEditorOCM
ZabavaI ĆELAV BI SE ŠIŠAO

Postavila je kameru u svoj frizerski salon i osvojila svijet. Nije teško pogoditi zašto...

Piše DV
19. travnja 2023. - 12:22

Odlazak u frizerski salon nikad vam neće izgledati primamljivije nakon što upoznate frizerku Pamellachku! Pamellachka je, inače, beauty influencerica s hordom pratitelja na društvenim mrežama kao što su Instagram, TikTok i YouTube. 27-godišnja zvijezda, pravim imenom Aigerim Bekzhan, rodom je iz Kazahstana, a popularnost je prvo stekla svojim beauty tutorijalima i makeoverima.

Na Instagramu je prati 265 tisuća ljudi, a redovito ih časti svojim lookovima, recenzijama beauty proizvoda i make-up tutorijalima. Na TikToku i YouTubeu voli se pohvaliti i videima iz frizerskog salona, jer među ostalim radi i kao frizerka. Voli se izazovno odijevati, a svoje mušterije dočekuje u raskošnom dekolteu te se redovito ispred njenog salona stvaraju redovi, prvenstveno muškaraca, donosi Jutarnji list.

Pamellachkina neto vrijednost procjenjuje se na oko 500 tisuća dolara, što je prilično impresivno s obzirom na to da je još vrlo mlada. Značajan dio prihoda ostvaruje putem suradnji s brendovima, sponzoriranim sadržajem i marketingom na društvenim mrežama.

25. travanj 2024 11:43