StoryEditorOCM
ZabavaŽELE GA ZABRANITI

Lupao fanove tenisicom po glavi, oni tražili još: Srpska zvijezda raspametila hrvatsku mladež, neke je i šokirao

Piše L.B./JL
11. prosinca 2023. - 10:36

Riječani i Opatijci na društvenim su mrežama izrazili nezadovoljstvo gostovanjem kontroverznog srpskog glazbenika u jednom od najpoznatijih klubova u tom kraju, piše Jutarnji.

Dragomir Despić, poznatiji kao Desingerica, svojim je "trap" hitovima s vrha YouTube trendinga raspametio kvarnersku mladež, a posebnu su pažnju privukli brojni videa sa spomenutog koncerta.

Iako je na glazbenoj sceni samo godinu dana, postigao je zavidne rezultate, a prema svemu sudeći, stekao i velik broj poklonika diljem regije.

Usprkos tome što je napunio jedan od najvećih klubova Rijeke i okolice, izazvao je i gomilu negativnih komentara. Pratiteljima na društvenim mrežama nije se svidjela kaotična atmosfera koja je zavladala noćnim klubom tijekom njegovih hitova poput "Ccokolada", a posebice ih je iznenadilo ponašanje Desingerice koji je na unikatan način "komunicirao" s posjetiteljima svog koncerta.

Naime, popularni je glazbenik svojom tenisicom po glavi lupao publiku u prvom redu, a oni su ga podržavali i prema svemu sudeći - htjeli još!

Dok je jednima ovaj nastup samo još jedan oblik zabave, prema portalu fiuman.hr, u jednoj se opatijskoj Facebook grupi povela i politička rasprava o "zabrani turbo folka u Opatiji”.

Inače, Desingerica je u vrlo kratkom razdoblju postao zvijezda. Glazbenu karijeru započeo je 2022. godine, kada je s Lukom Bijelovićem, poznatijim kao Pljugica, objavio prvi singl "Kucci Kucci". Slavu su postigli nakon što su pridobili pažnju publike i medija nakon što su za potrebe snimanja spota zaustavili promet na autocesti.

Uspjesi su se nastavili nizati nakon što je tijekom ljeta 2022. ovaj dvojac objavio pjesmu "Pistacc", a potom je u rujnu izašla pjesma "Balkanacc" koja predstavlja spoj rapa i turbo-folka.

Do kraja godine uslijedile su pjesme "Tuckavacc" i "Praccka", a početkom 2023. su objavili duete "Ficcni" i "Novacc".

Krajem lipnja 2023. nastupao je na Belgrade Music Week festivalu na beogradskom Ušću pred nekoliko desetaka tisuća ljudi. Trenutačno top listama vlada njegova najnovija pjesma "Ccokolada", a u tijeku je i turneja Hrvatskom.

 

27. travanj 2024 20:41