StoryEditorOCM
ZabavaPOTPORA VATRENOM

Ozlijeđenog Juranovića tješit će lijepa Riječanka u koju se zaljubio na prvi pogled

Piše DV/ Gloria.hr
17. prosinca 2022. - 08:38

U povijesnoj pobjedi Hrvatske nad Brazilom pretprošlog petka važnu je ulogu odigrao i Zagrepčanin Josip Juranović. Desnog beka Vatrenih, koji trenutačno igra u škotskom Celticu, nakon utakmice je nahvalio i sam izbornik Zlatko Dalić, proglasivši ga "igračem utakmice" zbog njegove neupitne nadmoći nad brazilskom zvijezdom Viniciusom.

Prolazak naših Vatrenih u polufinale Svjetskog prvenstva Josip je slavio sa svojom zaručnicom, samozatajnom Riječankom Lanom Miholjević. Na društvenim mrežama objavio je fotografiju njihovog zagralja na tribinama stadiona Education City u Dohi uz emotivnu posvetu "Moja stijena", piše gloria.hr.

image

Josip i Lana

Privatni arhiv

Lana i Josip svoju su ljubav okrunili zarukama u svibnju ove godine, a samo dan kasnije Juranović je eksluzivno za Gloriju otkrio detalje prosidbe.

"Zaruke smo proslavili u krugu najuže obitelji. Imali smo svečani ručak u splitskom restoranu Adriatic, a osim naše vjeridbe slavili smo i Laninu diplomu. Naime, prošle je godine završila prvostupanjski studij na Kemijsko - tehnološkom fakultetu, smjer Prehrambena tehnologija, a kako su tada još na snazi bile epidemiološke mjere zbog situacije s koronom, svečana promocija diploma održana je tek sada", ponosan je Juranović, koji je Lani priredio i posebno iznenađenje - uz zaručnički prsten i golemi buket ruža, darovao joj je tortu na kojoj je pisalo "Marry me".

27. travanj 2024 17:52