StoryEditorOCM
ZabavaImocki crnjaci

Ovaj komentar na susret neženja i žena do suza je nasmijao ekipu, zbog salvi smijeha obećana mu je i piva: ‘Krenuli smo, imali najbolju volju, ali...‘

Piše DV
10. studenog 2022. - 19:01

Ne smetaju našim ljudima ni ratovi ni inflacija, sve je dobro dok ima smisla za humora. Dokaz da je smijeh najbolji lijek protiv zlovolje je i posljednja objava poznate Facebook stranice "Imocki crnjaci" na kojoj se vidi članak Slobodne Dalmacije koji govori o okupljanju više od 400 neženja i žena koji su se na tom susretu u Karlovcu nadali pronalasku srodne duše. 

- Ja i brat krenili i imali dobru volju. Ulili golfa, namazali gume, sve. Onda prvo njegova žena sr*la njemu pa meni mojai tako milim da ništa od nas. Do sljedećeg susreta, napisao je jedan šaljivac koji je tim komentarom pobrao sve simpatije i dobro nasmijao one koji su taj komentar pročitali. 

- U moru svega i svačega što se događa danas nešto je uspilo izrodit da me natiralo u smij do suza.... Da se razumimo, podržavam ovu hvale vrijednu gestu gdje se ljudi međusobno upoznaju u potrazi za ljubav svoga života, ali on od mene ima pivu, napisao je administrator stranice. 

02. svibanj 2024 12:23