StoryEditorOCM
ZabavaKakav start Survivora!

Neočekivani početak za malu iz Komolca: Mihaela se tome nije nadala, pogledajte s čim se suočila i kako se snašla...

Piše dv
7. ožujka 2023. - 10:48

Već na samom početku nove sezone Survivora, natjecatelji su morali pokazati koliko žarko žele osvojiti što bolje uvjete u svom novom prebivalištu.

U prvoj igri koja je testirala njihovu spretnost, morali su s čamaca doplivati do obale, ali da izazov bude što zanimljiviji, na tom su putu od čamaca do obale u tirkiznom oceanu morali pokupiti pet totema u boji svog tima. Nagrada je bila velika motivacija za oba tima jer pleme koje je prvo pokupilo sve toteme i čiji su svi članovi stali na boju prostirke svoga plemena koja ih je čekala na obali, osvojili su veći otok. Veličina otoka znači bogatije resurse i više mogućnosti za ribolov, a samim time i lakše preživljavanje. Svaka sitnica značila je veliku prednost, pa je od ključne važnosti bilo pobijediti upravo u prvoj igri u kojoj se spretniji, na kraju, pokazao plavi tim. 

image
Nova TV

Četvrti krug pokazao se nezavidan za Mihaelu koja je pala već pri prvom skoku s kolica, ali i s ozlijeđenom nogom do kraja je uspjela odraditi zadatak i donijet četvrti bod za svoj tim. Zbog ozljede ipak nije dočekala kraj igre, budući da joj je pružena liječnička pomoć. Filip i Nora donijeli su i presudni, peti bod za plavi tim, koji im je osigurao prve zalihe hrane. Ostalo je samo pitanje kako će je pripremiti bez vatre, donosi Nova TV.

 

03. svibanj 2024 04:28