StoryEditorOCM
ZabavaUNIŠTILA SE

Nekad najljepša zvijezda Hollywooda, danas kraljica estetskih operacija nedavno se povrgnula još jednoj korekciji grudi; pogledajte njezinu transformaciju

Piše DV/MOZAIK SD
27. rujna 2022. - 09:27

Hollywoodska ljepotica Megan Fox za koju mnogi govore kako se je uništila plastičnim operacijama, čini se da se je posljednjih dana podvrgnula još jednoj. Ovog puta ponovno je povećala grudi a ‘predstavila‘ ih je u Milanu na tjednu mode gdje je obukla dekoltiranu zelenu usku majicu koja ih je dodatno naglasila, prenosi Slobodna Dalmacija.

U Milano je stigla sa zaručnikom rock zvijezdom Machine Gun Kellyem.

Megan od početka godine izgleda vidno drugačije, a na društvenim mrežama mogu se naći brojni komentari njezinih obožavatelja koji smatraju da se uništila operacijama i kritiziraju je zbog ‘plastičnog‘ izgleda, piše Story.

Plastični kirurg je za portal ‘Be Trendsetter‘ analizirao Meganino lice i kasnije objavio popis svih estetskih korekcija koje je napravila od početka karijere. Tvrdi da je zategnula čelo, podignula jagodice te da je uz pomoć botoksa ‘ispeglala‘ doslovno svaku boru na licu. Također je smanjila nos, povećala grudi i usta, objavio je Story.

image
afp

Kako je Megan izgledala prije, a kako nakon brojnih estetskih korekcija, pogledajte u našoj GALERIJI. 

27. travanj 2024 19:52