StoryEditorOCM
ZabavaLJETO U GRUŽU

Na drugom ‘TUP marketu‘ ne manjka bogate i raznovrsne ponude, još stignete pogledati što se nudi u ‘trbuhu‘ bivšeg tvorničkog kompleksa

Piše Dv
3. srpnja 2022. - 15:27

Drugo 'Ljeto u Gružu' otvoreno je danas cjelodnevnim marketom u kompleksu bivšeg TUP-a.

Unatoč nesnosnim vrućinama, mnogi znatiželjnici su se spustili do dvorišta ugasle tvornice kako bi se družili uz dobar zalogaj, a i štogod kupili po povoljnijim cijenama. Ponude svakako ne manjka, osim ukrasnih rukotvorina, tu su i korisne ljekarije poput gela za ublažavanje posljedica uboda komarca, idealnog za sezonu dosadnih zujavaca.

I ljubitelji dobre glazbe naći će nešto za sebe jer ih u TUP-a čekaju CD-ovi i vinili s omiljenim izvođačima. Na svoje će doći i ljubitelji keramike, bilo da traže suvenir ili uporabne predmete, a ne škodi pripomenuti i da je u ponudi marketa i sobno bilje u 'kontroliranim' uvjetima. Vremena je dovoljno za sve dobro razgledati i odabrati favorita ili više njih.

Manifestacija kulturno-turističkog karaktera pod nazivom „Ljeto u Gružu“ održava se tijekom ljetnih tjedana u organizaciji Grada Dubrovnika, Turističke zajednice grada Dubrovnika, kulturnih ustanova i udruga, a cilj je obogatiti turističku ponudu Grada, disperzirati kulturno-društveni sadržaj izvan povijesne jezgre te u konačnici transformirati Gruž u urbanu gradsku četvrt.

 

 

30. travanj 2024 16:46