StoryEditorOCM
ZabavaNOVO POGLAVLJE

Momčilo Otašević otvorio dušu nakon razvoda od Jelene Perčin: ‘Jako sam emotivan, navikavam se na nove okolnosti‘

Piše scena sd
25. travnja 2023. - 19:00

Omiljeni glumac Momčilo Otašević, kojeg gledatelji hit serije ‘Kumovi‘ prate u ulozi Janka, u razgovoru za IN magazin otvoreno je progovorio o karijeri, djeci, samačkom životu i mnogim drugim temama.

‘‘Maša je lavica mala. Maša je živa, od akcije. I Jakša je, ali on je ipak malo mirniji. Kada skaču po trampolinu, ona može skakati 2 i pol sata, a on će nakon 15 minuta reći ne mogu više, pa će napraviti pauzu. On je valjda više na mene, da malo odmori‘‘ rekao je Momčilo o svojoj djeci, prenosi Slobodna Dalmacija.

Otašević je publici prepoznatljiv i glumom i emocijama kojima nikoga na ostavlja ravnodušnim. Pred njim je i 50. izvedba predstave "Tesla - prilagođavanje anđelima". 

image
Nova Tv

Između ostalog, Otašević je progovorio i o navikavanju na samački život nakon razvoda od hrvatske glumice Jelene Perčin. Glumac je potvrdio i da je veliki emotivac, a da se na nove okolnosti još uvijek navikava. 

‘‘To su nove okolnosti na koje se treba naviknuti. I treba život isplanirati u skladu s tim. I to je to što sad slijedi‘‘, zaključio je.

Dodao je i da si je već odredio prioritete u svojoj novoj životnoj fazi. 

‘‘Prioritet su djeca, apsolutno uvijek. Uživam s njima, često ih vodim ili u parkić ili zabavni park‘‘, objašnjava Momčilo.

28. travanj 2024 01:33