StoryEditorOCM
ZabavaDILEMA

‘Moj dečko i prijatelj viđaju se nasamo. Piše mu - ljubavi, dragi... i šalje srca. Pitam se vara li me dečko s njim‘

Piše dv
17. prosinca 2023. - 23:31

Zbunjena korisnica Forum.hr-a u nedoumici vara li ju dečko s prijateljeiem postavila je forumašima pitanje da joj pomognu sa savjetima. Naime radi se o slijedećem. Dečko joj ima prijatelja s kojim se, kako piše, viđa isključivo nasamo, navečer njih dvojica chillaju uz igrice, idu u šetnju ili večeru. Kad su ona i dečko zajedno, njegov prijatelj nju izbjegava. Štoviše, otvoren je, kako piše, sa stavom da njenom dečku ne treba veza. Korisnica foruma nadalje piše kako je prijatelj dečku slao poruke tipa "ljubavi", "dragi", srca i puse. Ona je tad zagalamila i od tad je na prijateljevoj "crnoj listi". Nadalje navodi kako joj je dečko "potonuo" kad mu prijatelj izađe van bez njega. Ističe kako prijatelj nema djevojku i da je poprilično homofoban. 

Nadalje navodi kako joj je dečko u prošlosti, kako joj je rekao, imao seks s muškarcima, ali samo iz, kako je rekao "pražnjenja", koji je bio isključivo oralni. Uz to, jednom prilikom mu je našla u mobitelu poruku muškarca koji mu je napisao da mu fali seks s njim. Dečko je u obranu rekao da ga taj muškarac proganja i da je s njim samo jednom imao oralni seks. 

U konačnici se zapitala je li njen dečko homoseksualan. Istaknula je da je njihov seks vrhunski. 

Odgovora nije nedostajalo. 

"Imao je seks s muškarcima više puta, što se pitaš više nakon toga". "Ali ti shvaćaš da ti je dečko homoseksualac ili biseksualac". "Po načinu koji si opisala tebe smeta što te vara s muškarcima, da je sa ženama bi li ti smetalo". Bilo je i savjeta da jednostavno posjedne svog dečka i pita ga direktno, dok je većina zaključila da joj je dečko najvjerojatnije - biseksualan.

27. travanj 2024 13:13