StoryEditorOCM
ZabavaŠTo JE OVO?!

Lidija Bačić sinoć je uspjela nadmašiti samu sebe! Ovakvo oskudno izdanje još nismo imali priliku vidjeti

Piše Klara Rožman/ JL
11. lipnja 2023. - 16:44

Lidija Bačić svojim modnim odabirom na CMC festivalu što se ovog vikenda održao u Vodicama nadmašila je samu sebe. Što nije ni lako ni jednostavno.

No pjevačica koju smo navikli gledati u mikro mini suknjama, pripijenim kombinezonima ili doista ‘vrućim‘ kratkim hlačicama, u subotu je na festivalsku scenu izašla u grudnjaku i kratkim hlačicama od glave do pete premazana zlatnom bojom. ‘Zlatna‘ Splićanka izvela je pjesmu ‘Adrenalina‘, a uoči festivalskog nastupa otkrila je što je ono što njoj podiže adrenalin, piše Jutarnji list.

image
Niksa Stipanicev/Cropix

- Skok padobranom, brza vožnja, skokovi u pozornicu, ali i izlazak na binu - rekla je Lidija u showu Dalibora Petka, dodavši da su na ovoj listi i odlazak na ‘dejt‘ kao i vođenje ljubavi. Onda se predomislila:

image
Niksa Stipanicev/Cropix

- To dvoje me zapravo smiruje - rekla je pjevačica koja se u subotu na CMC festivalu osim s pjesmom ‘Adrenalina‘ na sceni pojavila i u društvu slovenske pjevačice Buryane s kojom je otpjevala skladbu ‘Ratata‘, odjevena u izazovnoj crnoj prozirnoj kombinaciji. Nakon njihovog dueta voditelj festivala Dalibor Petko na binu je izašao s vatrogasnim šmrkom kako bi ohladio atmosferu.

image
Niksa Stipanicev/Cropix
image

Mia Dimšić i Domenika

Niksa Stipanicev/Cropix

Da će ovog ljeta mini suknje ponovo biti itekako ‘in‘ u Vodicama su pokazale Mia Dimšić u ‘metalik‘ opravi, djevojke iz grupe Feminnem u bijelim suknjicama i srebrnim topovima, Cecilija u crnom kompletiću s visokim prorezom, Alka Vuica u ružičastoj haljini...

image
Niksa Stipanicev/Cropix

U Vodicama su nastupili Boris Novković, Željko Bebek, Elio Pisak, Danijel Popović, Opća opasnost... CMC festival emotivnim se videom oprostio od kralja zabave, Jasmina Stavrosa, koji je i ove godine trebao nastupiti u Vodicama s pjesmom ‘Luda noć‘, ali je bolest koja ga je odnijela bila jača od njegovih planova.

27. travanj 2024 20:52