StoryEditorOCM
ZabavaSVE JE ZABILJEŽILA KAMERA

Legendarni Mišo Kovač s Joletom zapjevao: "Hej živote, što me snađe"; Sve je spremno za splitski koncert početkom lipnja

Piše Mozaik SD
9. svibnja 2022. - 22:14

- Hej, živote, što me snađe, sve su moje potonule lađe. Još me jedna ruka u snu dira, ponoć kuca, a tebe nema. Teku sati, dan za danom ide. Samo čujem vjetar u daljini. Moje oči puta ne vide... stihovi su ovo hita 'Hej živote, što me snađe' Miše Kovača (80).

Ne znamo hoće li se ova pjesma iz davne 1994. naći na repertoaru njegovog velikog splitskog koncerta zakazanog za 5. lipnja na Starom placu, no sudeći po videu kojeg nam je poslao čitatelj, lako je moguće da će je 'najpoznatiji dalmatinski brk' zapjevati skorašnje lipanjske večeri.

Pjevač je upravo stihove ove pjesme danas pjevušio u kafiću u Strožanacu nedaleko iznajmljenog apartmana u kojem već gotovo godinu dana živi sa suprugom Lidijom.

image

Mišo i supruga Lidija


 

Saša Burić/Cropix

Društvo mu je pravio kolega Joško Čagalj Jole koji je također zapjevao, a moramo priznati kako Mišo uistinu dobro izgleda, te kako korona, i sve ostale zdravstvene tegobe, na njemu nisu ostavile traga. Morski zrak i ugođaj njegove Dalmacije u kojoj se svakoga jutra budi očito mu itekako gode.

- To vam je Mišo - kazao je Jole u jednom trenutku, a dio atmosfere pogledajte u nastavku. 

Podsjetimo, pjevač je prošlog prosinca završio u bolnici nakon što se otkrilo da je pozitivan na Covid, a i prije toga je bio u bolnici na Firulama zbog drugih zdravstvenih problema.

- Znate li po čemu znam da je tata dobro? Po tome što mene zove pedeset puta dnevno! Bila sam nedavno gošća iznenađenja na jednoj svadbi, a prije negoli je završila, već me zvao i pitao: "Mala, je l' sve dobro ispalo?", i tako dalje. Stalno pita kad ću snimati, sto savjeta daje, ukratko, pila me po običaju; znači, dobro je. Tata nema nikakve respiratorne tegobe, što su neki naklapali. Jednostavno, često je po kontrolama, a sada je sve dobro i zato sam jako, jako sretna, rekla nam je tada Ivana.

image

Mišo i kći Ivana

Duje Klaric/Cropix

Pjevač je sredinom studenog prošle godine razveselio obožavatelje kad se pojavio na Poljudu na utakmici između Hrvatske i Rusije, a 25. studenog na Radio Dalmaciji premijerno je pušten njegov stari hit u novom ruhu 'Ja ne mogu drugo nego da ga volin' kojeg je otpjevao u duetu sa Sašom Antićem.

26. travanj 2024 12:20