StoryEditorOCM
ZabavaŽIVOT IDE DALJE

Kristina Mandarina sretno je zaljubljena. Ugasili su joj Instagram pa je otvorila novi profil; veseli se povratku na štand jer uskoro stiže novo voće

Piše MOZAIK SD
16. veljače 2022. - 15:18

Najpoznatija prodavačica mandarina u Hrvatskoj, Zagrepčanka Kristina Penava ovih dana prolazi pravu agoniju. Njezin Instagram profil nedavno je obrisan zbog sadržaja koji je ondje objavljivala, a iako zbog istog trenutnog trpi i financijske gubitke, kako je otkrila za Zagreb.info, ne očajava previše. Kako nam je ispričala, sretna je i zaljubljena, a čime ju je osvojio njezin novi partner te kako on reagira na činjenicu da je Kristina aktivna i na OnlyFans platformi, saznajte u nastavku, donosi Slobodna Dalmacija.

Zbog čega vam je Instagram ugasio profil? Koja objava ili objave su bile sporne?

- Da, Instagram mi je uklonio profil skroz. Razlog su moje fotografije koje su kako su oni naveli eksplicitne i utječu loše na okolinu.

Jeste li se žalili Instagramu? Znate li za neki sličan slučaj?

- Instagramu sam se probala žaliti i pisati prigovore, ali nakon više puta više ni to nije bilo moguće te se jednostavno moj račun skroz obrisao nakon što sam od njihove strane bila opominjana par puta. Znam puno cura kojima je zbog istog razloga ukinut Instagram profil. Ne razumijem uopće u čemu je problem – ako može frajer plesati u štiklama i takve slične objave što je po meni apsurdnije, dok se naše fotografije i Instagram profili brišu. Znam puno cura koje se bore s Instagramom i to im je jedini način zarade.

image
Kristina Mandarina
Instagram

Ponovno ste aktivni na Instagramu pod novim profilom. S obzirom na to da je i Instagram jedan od načina zarade, koliko se sada ova situacija odrazila na vaš svakodnevni život? Trpite li neke posljedice (financijske?) zbog svega?

- Da, ponovno sam morala raditi novi Instagram profil i počela sam doslovno od nule. Jako je teško sve to vratiti natrag. Malo mi je čudno moram priznati… Snimam Instagram Story za svega par ljudi, ali dobro, ne brine me to previše. Posljedica naravno ima koliko svih obrisanih objava, uspomena, fotografija tako i financijskih. Ali gledam sve pozitivno i mislim da zapravo Instagram i nije “real life” i da se svi trebamo okrenuti pozitivnim stvarima koje nas u stvarnom životu ispunjavaju.

image
Kristina Mandarina
Instagram

Nedavno ste izjavili da prodaju voća niste ostavili iza sebe i da se uvijek rado vratite na štand i odradite po potrebi. Kada vas Zagrepčani mogu ponovno očekivati na štandu? Kakva bi to prilika trebala biti?

- Tako je, prodaju voća nikad nisam ostavila iza sebe i ne mislim. Obožavam taj posao i uvijek se rado vratim poslu. Volim rad s ljudima, komunikaciju, volim vidjeti osmjehe na drugim ljudima. To je nešto neopisivo i to vam jednostavno uljepša dan. Nadam se da ću se uskoro vratiti! Krenuti će i jagode koje također obožavam te se veselim skorom povratku na štand!

Otkrili ste i da ste u sretnoj vezi – čime vas je dečko osvojio? Je li i on iz Zagreba?

- Sretno sam zaljubljena. Moj dečko je jedan sasvim normalan dečko koji se ne ističe u javnosti i nema potrebe za tim. Voli normalne stvari poput odlaska na kavu, kino, neko putovanje. Mene je osvojio svojom dobrotom, iskrenošću i što je uvijek uz mene bez obzira na sve. On mi je najveća podrška u svemu! Ne bih otkrivala odakle je jer poštujem njegovu želju za privatnosti.

S obzirom na to da ste aktivni na stranici OnlyFans, kako dečko reagira na to? Je li ljubomoran?

- Što se tiče OnlyFansa dečko nema nikakav problem s tim. Podržava me u svemu što radim i to mi je najbitnije.

image
Instagram
28. travanj 2024 15:09