StoryEditorOCM
ZabavaTOM JONES NA STRADUNU!!

Koncert Tom Jonesa za 70 godina Dubrovačkih ljetnih igara

Piše DV
14. ožujka 2019. - 11:25
"Nastupit će Tom Jones 1. srpnja!", ekskluzivno je najavio gradonačelnik Mato Franković gostujući sinoć u emisiji Puls Libertas televizije. 

"To je ono što vam sad mogu ekskluzivno potvrditi, a sami detalji o koncertu bit će objavljeni na jednoj od konferencija za novinare uskoro. Također, u sklopu Dubrovačkih ljetnih igara, 1. kolovoza u Dubrovniku će nastupiti Il Volo u suradnji s Dubrovačkim simfonijskim orkestrom. Riječ je o talijanskim mladim opernim pjevačima koji su svjetski hit, napunili su Zagrebačku arenu i ja vjerujem da će to biti jedan veliki spektakl! Dubrovnik je uvijek vapio za velikim svjetskim imenima, evo sad u kratkom roku imamo dva", rekao je Franković. 

Voditeljica i urednica emisije Puls Katarina Milat Kralj pitala ga je zna li se tko će nastupiti za doček Nove 2020. godine.  Dogovoren je već izvođač, no još nisu potpisani ugovori pa gradonačelnik nije htio otkriti ime, no radi se o još jednoj velikoj zvijezdi. 

"Doček Nove godine je u poodmakloj fazi planiranja, ja vjerujem da će naši sugrađani biti zadovoljni s izborom izvođača, očekujemo da će Grad Dubrovnik posjetiti veći broj ljudi. Inače, nama je uvijek limitirano koju zvijezdu možemo dovesti u grad, dijelom financijski, a dijelom i činjenicom da ne možemo ići na neke velike međunarodne zvijezde. Jer praktički je nama regija koja konkurira i koja dolazi ili bira Grad Dubrovnik ili bira Sarajevo ili Zagreb ili Ljubljanu ili Budvu, primjerice. Iz tih se destinacija slijevaju posjetitelji ovisno o tome tko kojeg pjevača “zgrabi” prvi", odgovorio je gradonačelnik. 
 
27. travanj 2024 20:46