StoryEditorOCM
ZabavaNAJGORI INTERVJU

‘Kakav kreten!‘ Hugh Grant šokirao svojim bezobrazlukom prema manekenki koja ga je intervjuirala na Oskarima

Piše SCENA SD
13. ožujka 2023. - 10:02

Je li ovo najgori intervju u povijesti Oscara? Ovakvim i sličnim pitanjima gledatelji su zatrpali društvene mreže nakon bizarnog trenutka na crvenom tepihu uoči sinoćnje 95. po redu dodjele, a glavni su akteri Hugh Grant (62) i supermodel Ashley Graham (34), piše Jutarnji list.

Britanski glumac je na pitanja voditeljice odgovarao potpuno nezainteresirano, kolutajući očima, uz grimase, a iako se Graham trudila zadržati osmijeh bilo je očito da joj je vidno neugodno.

- Čemu se najviše radujete večeras, pitala ga je, a Hugh je odgovorio: ‘Ničemu posebno.‘

Odmah je bilo jasno da ovo neće završiti dobro.

- Ok, a što ste nam to odjenuli večeras, nastavila je Graham s nizom pitanja uobičajenih za chit chat na ovakvim događanjima.

- Pa svoje odijelo, odgovara joj Grant.

- Svoje odijelo? Pa dobro, niste ga vi skrojili? Tko je krojač?, nastavlja sad već zbunjena manekenka.

- Ne mogu se sjetiti imena svog krojača, kaže joj na to Grant.

- Ma dobro, to je okej, pozdrav vašem krojaču. Ali dajte mi recite kako ste se proveli na setu trilera ‘Glass Onion‘, je l‘ vam bilo zabavno snimati to?

Grant sad već vidno uzrujan odgovara: ‘Pa jedva da sam u tom filmu, pojavio sam se samo na tri sekunde.‘

image
Frederic J. Brown/Afp

Riječ je inače o njegovoj cameo epizodi u filmu Riana Johnsona gdje se doista pojavljuje na par sekundi, a gdje glumi ljubavnika/supruga glavnog junaka, detektiva kojeg glumi Daniel Craig.

- Ali dobro, pojavili ste se tamo i ipak zabavili?

- Pa skoro, kratko zaključuje Grant.

Nije prošlo dugo, a internet je eksplodirao. Većina je hvalila manekenku koja je hrabro izdržala neugodni trenutak i s upornim smiješkom postavljala pitanja zbunjenoj i nezainteresiranoj zvijezdi, a dio komentatora je ipak stao na Grantovu stranu optužujući nju za banalna i neupućena pitanja.

Granta su opisali kao seljačinu koja se na ceremoniji nije trebala ni pojaviti, pogotovo ako je toliko umišljen. Graham je pokušala napraviti klasični, ležerni intervju na crvenom tepihu i nije zaslužila ovakvo ponašanje, komentirali su gledatelji na društvenim mrežama.

image
Angela Weiss/Afp

- Ovo je najlošiji trenutak Oscara još od lanjske pljuske Willa Smitha, pisali su na Twitteru, a jedan je zaključio: ‘Ovo je toliki cringe da sam se htio zavući pod stolicu od neugode‘, piše Jutarnji list.

Neki su duhovito zazivali specijalnog Oscara za Graham zbog onog što je pretrpjela, dok je netko poentirao: ‘Nek‘ mi netko hitno napravi isječak ovog razgovora. Ovo je čista umjetnost.‘

27. travanj 2024 11:31