StoryEditorOCM
ZabavaPredstavljanje knjige ‘Ja, pa ja i opet ja" u Rixosu

Josipa Pavičić pokazala Dubrovčanima kako preživjeti narcisa

Piše DV
26. listopada 2023. - 09:54
Dubrovnik, 251023 Predstavljanje knjige Josipe Pavicic naziva Ja, pa ja i opet ja. Na fotografiji: Josipa Pavicic.Bozo Radic/Cropix

Sinoć se u hotelu Rixos Premium Dubrovnik održala promocija knjige „JA, PA JA I OPET JA!: vodič za preživljavanje narcisa“ autorice Josipe Pavičić.  U prekrasnom ambijentu hotelskog lobby bara, autorica je mnogobrojnoj publici ukazala na karakteristike narciosoidnih osoba, te kako se osloboditi takvih odnosa.  Na promociji knjige su pristustvovali predstavnici gradskih institucija: Sigurnosna kuća, Upravni odbor za zdrastvo, obitelj i branitelje, Udruga Poseban prijatelj, HGK, MUP, Civilna zaštita, Centar za socijalnu skrb, odvjetnici, psiholozi i mediji.

 

Josipa Pavičić (1978.) spisateljica je i voditeljica predavanja i radionica samopomoći i osobnog rasta i razvoja. Poučava autogeni trening i potiče druge ljude da krenu u potragu za pozitivnim promjenama. Dva desetljeća karijere provela je u tiskanim i TV medijima. Autorica je bestselera “Šest milimetara: ispovijest o boli i pobjedi” (2017.). Josipa je ambasadorica udruge Europa Donna Hrvatska, a s knjigom “Šest milimetara” obišla je više od 170 gradova i mjesta diljem Hrvatske i BiH radi podizanja svijesti o karcinomu dojke, koji je i sama pobijedila.

28. travanj 2024 22:10