StoryEditorOCM
ZabavaNIJE GOTOVO

Jesu li ‘Gospodin Savršeni‘ i njegova Stankica i dalje zajedno? Jedna fotografija na Instagramu puno toga otkriva, mogla bi zazvoniti svadbena zvona...

Piše Dv
25. svibnja 2022. - 18:11

U trećoj sezoni "Gospodina Savršenog" srce splitskog profesora i znanstvenika Tonija Šćulca osvojila je plavokosa Banjalučanka Stankica Stojanović, no onda je krenula teška ljubavna saga i trakavica, na kraju koje više nikome nije bilo jasno jesu li njih dvoje uopće zajedno.

Ono što su obznanili gostujući na RTL-u, a onda kasnije potvrdili novinarki Slobodne Dalmacije kroz više intervjua, bilo je da su proveli sedam mjeseci u vezi, tijekom kojih se gotovo nisu razdvajali, a onda su, do kraja emitiranja showana televiziji, vezu bili prekinuli.

"Shvaćam zbunjenost gledatelja i moram objasniti da su našu priču, koja je trajala skoro godinu dana, gledatelji zapravo mogli vidjeti u tri ili četiri dana preko medija.

Mi smo u godinu dana našeg poznanstva prošli puno toga, od sedam mjeseci predivne veze do prekida i ponovnog zbližavanja kroz praćenje showa na televiziji, gdje smo jedno drugome bili najveća podrška.

Mi smo u svakom intervjuu bili iskreni. Sve što vam sada želim otkriti je da mi je trenutno prelijepo sa Stankicom i da jedva čekam da vidim kako izgleda iduće poglavlje u našoj priči" - kazao je početkom mjeseca Toni našoj novinarki.

A i Stankica je u razgovoru za Slobodnu dala nagovijestiti da priča između nje i profe sa splitskog PMF-a ni izbliza nije gotova.

Na pitanje "Već vas je pola Splita vidjelo kao splitsku nevjestu. Možete li se vi još uvijek zamisliti da rasplet vaše ljubavne priče bude takav?", Banjalučanka je odgovorila:

- He-he-he, to samo vrijeme može pokazati, bitno je da je nama lijepo i da naš odnos ide uzlaznom putanjom!

A da očito ide svjedoči i objava na Instagramu Tonija Šćulca, koji je objavio fotografiju Stankičinog psa dok se igra na popularnoj splitskoj plaži.

image

Stankičin pas na Tonijevom Instagramu

Instagram


Čini se da bi svadbena zvona, za koja Banjalučani tako strastveno navijaju, zaista mogla i zazvoniti.

A da je Toni spreman psihički, ali i fizički, svjedoči njegova objava od prije nepunih sat vremena iz - teretane.

image
Instagram

 

30. travanj 2024 10:55